ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان

کد خبر: ۹۰۲۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 02 June 2019
تعداد بازدید : 14988
کد خبر: ۹۰۲۷۹۸
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 02 June 2019
|
24618 بازدید
بازدید 24618
جوجه کباب به دو روش کلی با استخوان (با استفاده از مرغ‌های کوچک‌تر و عمدتاً با قطعات استخوان‌دار مرغ) و بدون استخوان (با مرغ سنگین‌تر و با قطعات بدون استخوان مرغ) تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه جوجه کباب با استخوان را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟