ته چین؛

دو روش آسان برای جدا کردن پوست فندق‌

کد خبر: ۹۰۲۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴ 02 June 2019
تعداد بازدید : 44735
کد خبر: ۹۰۲۸۳۴
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴ 02 June 2019
|
116510 بازدید
|
۱
بازدید 116510
۱
فندق از خانواده میوه‌های مغزدار است که طعم بسیار دلنشین و خوشمزه‌ای دارد. بعد از شکستن پوسته سفت فندق، پوستی روی مغز اصلی آن قرار دارد که تلخ است و اگر از فندق با پوست در تهیه شیرینی‌ها یا هر چیز دیگری استفاده کنید، در نهایت محصولی تلخ خواهید داشت. در این ویدیو دو روش برای جدا کردن پوست فندق آموزش داده می‌شود که می‌توانید از آن برای خوشمزه‌تر کردن فندق‌های خود استفاده کنید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
معصومه صادقی زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
ویدئوی خیلی جالب و خوبی بود
خیلی خوب راهنمایی کردن
ممنون