ته چین؛

طرز تهیه تیکا کباب

کد خبر: ۹۰۳۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 08 June 2019
تعداد بازدید : 2229
کد خبر: ۹۰۳۱۹۹
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 08 June 2019
|
9177 بازدید
|
۱
بازدید 9177
۱
«تیکا کباب» یا «تیکه کباب» نوعی کباب پرطرفدار افغان و رقیب کباب چنجه است. طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
آقای محترم حاشیه خلیج فارس درسته ، لطفا از اسم معجول استفاده نکنید.
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟