فرمانده انتظامی پایتخت گفت: در ۱۰ روز گذشته کنترل واحدهای صنفی از جمله سفرهخانهها و قهوهخانههای لاکچری که اقدام به تبلیغات نامتعارف در فضای حقیقی و مجازی میکردند و در اماکن خود موسیقی غیرمجاز پخش کرده و لهو و لعب پخش کردند انجام شد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، وی گفت: در این راستا ۵۴۷ واحد رستوران لاکچری که شئونات را رعایت نمیکردند پملب شدند همچنین ۱۱ نفر متخلف شناسایی و دستگیر شدند.
سردار رحیمی گفت: رعایت شئونات اسلامی جزو موضوعاتی است که پلیس همواره با آن توجه کرده و جزو ماموریت و مسئولیت اصلی پلیس است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ درخصوص ادامه حیاط شبانه در پایتخت اظهار داشت: با پایان ماه مبارک رمضان حیاط شبانه نیز پایان مییابد مگر اینکه پیوستهای انتظامی، امنیتی و ترافیکی لحاظ شود.
وی درخصوص توقیف موتورسیکلتها اعلام کرد: تمام وسایل نقلیه از جمله خودرو و موتور سیکلت که فاقد شماره و پلاک باشند حرکتشان خلاف قانون است و توقیف خواهند شد.
وی به اقدامات ماموران پلیس اطلاعات و امنیت پایتخت پرداخت و گفت: ۲۵۵۰ هزار انواع و اقسام سیگار کشف و ضبط شد.
سردار رحیمی درخصوص چگونگی برخورد پلیس با رانندگانی که اقدام به دور دور و مزاحمت برای شهروندان میکنند گفت: جلسهای با رئیس دادسرای ارشاد داشتیم و قرار شد کسانی که با رفتار خارج از شئون خود باعث ایجاد مزاحمت برای شهروندان میشوند، در صورت تکرار خودشان نیز بازداشت شوند.
وی گفت: مزاحمین شهروندان و دور دورکنندگان در مرحله اول خودروشان یک هفته توقیف میشود، اما اگر دوباره مرتکب جرم شوند علاوه بر توقیف خودور خودشان نیز بازداشت خواهند شد.
عالیترین مقام انتظامی پایتخت به عملکرد ماموران پلی برای پاکسازی مناطق شوش، مولوی و هرندی از معتادان اشاره و اعلام کرد: ۱۱۵ منزل پلاک قرمز در این مناطق پلمب شد که آب، برق و گاز آنها قطع شد؛ البته ۳ تا ۴ نفر از مالکان این منازل مجوز خود را دریافت کردند.
سردار رحیمی به مشکل باقی مانده در این مناطق اشاره و مطرح کرد: هنوز خردهفروشان مواد مخدر دست از سر مردم این منطقه برنداشتند؛ همچنین ۱۴ مرکز VIC در این مناطق فعال است و روزانه ۴ تا ۵ هزار زبرای گرفتن دارو به این مراکز مراجعه میکنند و مشکل دیگر نیز وجود معتادانی است که بیماری مسری دارند و بالغ بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفرند و کسی آنها را جمع نمیکند.
وی افزود: پلیس ۴ ماه در این مناطق حضور داشته و کار پاکسازی را انجام داده، اما باید حالا سازمانها و نهادها برای بحث ترمیم این نقاط وارد میدان شوند؛ مردم این مناطق چه گناهی کردهاند که باید محلهشان پاتوق معتادان و مواد فروشان باشد.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص سامانه پیامکی برای معرفی خودروهای هنجارشکن به پلیس، گفت: در فرماندهی تهران بزرگ چنین سامانهای وجود ندارد، اما درصددیم که ارتباط پیامکی پلیس با مردم را از طریق سامانه ۱۱۰ ایجاد کنیم.