ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ مرغ ترش و تند

کد خبر: ۹۰۴۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 June 2019
تعداد بازدید : 2333
کد خبر: ۹۰۴۲۳۸
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 June 2019
|
7926 بازدید
بازدید 7926
ساندویچ مرغ ترش و تند که می‌توان به صورت پرسی نیز سرو کرد، یکی از غذاهای خوش طعمی است که طعم خاص و متفاوتی نسبت به ساندویچ‌های مرغ ساده دارد. طرز تهیه این ساندویچ و سالاد مخصوص آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟