ته چین؛

دستور پخت کوکوی آفریقایی

کد خبر: ۹۰۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 11 June 2019
تعداد بازدید : 709
کد خبر: ۹۰۴۵۰۰
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 11 June 2019
|
5492 بازدید
بازدید 5492
کوکو یکی از غذاهای معروف با ماده اصلی تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی، گوشت و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. پیش از این طرز تهیه چند نوع کوکو را در بخش ته چین تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه کوکوی آفریقایی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها