ته چین؛

دستور پخت مرغ مندی

کد خبر: ۹۰۴۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 13 June 2019
تعداد بازدید : 18624
کد خبر: ۹۰۴۸۶۹
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 13 June 2019
|
51712 بازدید
بازدید 51712
«مرغ مندی / Mandi chicken» یکی از غذاهای خوش طعم است که در برخی کشورهای عربی و به طور خاص در کویت پخته می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری