ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی

کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
تعداد بازدید : 11296
کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
|
22531 بازدید
بازدید 22531
ماهی قزل ‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و دارای باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ماهی قزل آلا را با روش‌های متفاوتی می‌پزند و سرو می‌کنند. اکنون طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟