ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی

کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
تعداد بازدید : 11297
کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
|
22659 بازدید
بازدید 22659
ماهی قزل ‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و دارای باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ماهی قزل آلا را با روش‌های متفاوتی می‌پزند و سرو می‌کنند. اکنون طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟