ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی

کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
تعداد بازدید : 11295
کد خبر: ۹۰۵۰۹۴
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ 15 June 2019
|
22506 بازدید
بازدید 22506
ماهی قزل ‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و دارای باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ماهی قزل آلا را با روش‌های متفاوتی می‌پزند و سرو می‌کنند. اکنون طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری