رئیس نفتکش ژاپنی: پای ۲ شیء پرنده در میان است

رئیس شرکت ژاپنی که نفتکش متعلق به آن در دریای عمان دچار حادثه شد می‌گوید حمله اژدری در کار نبوده و خسارت وارده ناشی از اصابت ۲ شیء پرنده است.
کد خبر: ۹۰۵۴۷۶
|
۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۹ 14 June 2019
|
4215 بازدید

رئیس شرکت ژاپنی که نفتکش متعلق به آن در دریای عمان دچار حادثه شد می‌گوید حمله اژدری در کار نبوده و خسارت وارده ناشی از اصابت ۲ شیء پرنده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «یوتادا کاتادا» رئیس شرکت کشتیرانی ژاپنی که نفتکش آن در دریای عمان دچار حادثه شد؛ می‌گوید ۲ شیء پرنده این سانحه را رقم زده‌اند حال آنکه ظاهراً هیچ آسیبی به محموله متانول بارگیری‌شده نرسیده است.

به گفته وی، نفتکش «کُکوکا کوریجس» پس از بازگشت خدمه، در حال عزیمت به بندر «خورفکان» امارات است.

کاتادا ادامه داد: خدمه می‌گویند شیء پرنده‌ای به سمت کشتی آمد و سوراخی در آن به جای گذاشت.

وی همچنین تاکید کرد که هیچ احتمالی مبنی بر اینکه کشتی حامل ۲۵ تن متانول، مورد اصابت اژدر قرار گرفته باشد؛ وجود ندارد.

این در حالی است که آمریکا تلاش می‌کند ایران را مسئول این حادثه جلوه دهد که علاوه بر کُکوکا کوریجس، یک نفتکش متعلق به خطوط کشتیرانی نروژ را نیز درگیر کرده است.

کاتادا تاکید کرد هیچ دلیلی وجود ندارد که بپذیریم چون کُکوکا کوریجس به یک شرکت ژاپنی تعلق داشته، هدف قرار گرفته است چرا که با پرچم پانما فعالیت می‌کرده است.

وی تاکید کرد مادامی که حادثه دیگری اتفاق نیفتد؛ به کشتیرانی در این آبراه حیاتی ادامه می‌دهیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟