پس از آنکه روشهای مرسوم کسب درآمد از طریق سامانههای اینترنتی و روشهایی نظیر ارزش افزوده در تلویزیون محدود شد، روند تولید برنامه دورهمی که با پشتوانه چنین سامانههایی اداره میشد نیز متوقف شد و در ادامه نیز مهران مدیری که درآمد بسیار نجومی از قبل این برنامه داشت، با این برنامه وداع کرد...؛ اتفاقی که به نظر میرسد به منزله پایان دورهمی باشد و بعید است این برنامه با گروه دیگری به آنتن شبکه نسیم بازگردد.
به گزارش «تابناک»؛ پس از حواشی به وجود آمده و حذف شیوه قدیمی متکی بر ستاره مربعها از تبلیغات غالب صداوسیما، آثار آن آهسته آهسته مشخص میشود. تعطیلی برخی برنامههای پرمخاطب که بنایشان را بر کسب سودهای کلان از این مسیر گذاشته بودند، از جمله اتفاقاتی است که پس از تغییر این فرآیندهای کسب درآمد، رخ داده است. «دورهمی» یکی از این برنامهها بود که اکنون باید آن را تمام شده تلقی کرد، چون دیگر خبری از آن درآمدزایی متکی بر ستارهمربعها و سودهای کلان برای سازندگان و تأمین کنندگان مالیاش نیست.
دورهمی با اجرای مهران مدیری، جزو برنامههایی است که تصور میشد مدیران معاونت سیما با وجود تغییرات رخ داده، همچنان روی آنتن نگه میدارند اما سازندگان این برنامه، پس از حذف اسپانسر این برنامه، خواستار رقمی نامتعارف نسبت به رقمهای پرداختی تلویزیون شدند که قاعدتاً امکان پرداخت آن وجود نداشت و عملاً این برنامه را به تعطیلی کشاند. در این میان یکی از موانع تداوم پخش مهران مدیری، حضور و دستمزد او بود؛ رقمهایی که در فرآیندهای مرسوم برنامهسازی تلویزیون به مجریان پرداخت نمیشود و حاصل اتفاقاتی نظیر حمایت مالی ستاره مربعها از یک برنامه است.
مصطفی احمدی تهیهکننده «دورهمی» روز گذشته خبر داد که حتی حراج «موزه دورهمی» را هم برگزار نمیکنند و این موضوع را نیز به گردن صداوسیما انداخت و در این زمینه گفت: «با توجه به اینکه متولی برگزاری حراج و فروش هدایا سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی است، تمام هدایای دریافتی از مهمانان به سازمان تحویل داده میشود و تصمیم گیری در این خصوص بر عهده مدیران سازمان است.»
دورهمی نخستین بار در 27 اسفند 1394 روی آنتن شبکه نسیم رفت و پخش آن تا امسال که برخی روشهای غیرحرفهای کسب درآمد از مخاطبان تلویزیون حذف شد، تداوم داشت. در دورهمی به جز مهران مدیری به عنوان طراح، کارگردان و مجری، سیامک انصاری، رامین ناصرنصیر، الیکا عبدالرزاقی، محمد نادری، مهران رنجبر، سروش جمشیدی، مهلقا باقری، سحر ولدبیگی به عنوان بازیگر ایفای نقش پرداختند اما هرچه این مجموعه جلو رفت، بخشهای کمدی و بازیگران آن محدودتر شد و در حد یک تاکشو به انضمام یک بخش کمدی با حضور سروش جمشیدی و چند مونولوگ انتقادی بعضاً دور از انصاف مهران مدیری محدود شد.
قاعدتاً این محدودیت و کاهش عوامل تولید دورهمی، سوددهی این برنامه را افزایش داد اما در عین حال شواهدی مبنی بر اینکه حذف این بخشها و بازیگران منجر به ریزش شدید مخاطبان این برنامه شده باشد، وجود نداشت، چون محور این برنامه مهران مدیری بود و مخاطبان عمدتاً برای دیدن برنامهای با اجرای او، سراغ شبک نسیم میرفتند. اکنون باید دید شبکه نسیم که فعلاً خندوانه را نیز روی آنتن ندارد، چه برنامهای را با سطح جذابیت این دو برنامه جایگزین خواهد کرد و با چه حربهای تماشاگرانش را حفظ میکند!
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.