ته چین؛

دستور پخت پیتزای پپرونی گوشت بدون خمیر

کد خبر: ۹۰۶۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹ 22 June 2019
تعداد بازدید : 3057
کد خبر: ۹۰۶۵۸۷
|
۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹ 22 June 2019
|
12260 بازدید
بازدید 12260
بسیاری از افراد به گلوتن یا غلات حساسیت دارند و نمی‌توانند غذاهایی که حاوی گلوتن یا غلات هستند میل کنند. از آنجایی که خمیر پیتزا حاوی گلوتن است جای خالی این غذای خوشمزه در رژیم‌های بدون گلوتن همیشه خالی است. برای حل این مشکل در این ویدیو روش تهیه پیتزایی آموزش داده می‌شود که در آن به جای استفاده از خمیر معمولی از گوشت چرخ‌کرده استفاده شده است. و پنیر و سس و پپرونی روی یک لایه از گوشت چرخ‌کرده چیده می‌شود. طرز تهیه این «میتزا / meatza» را در ویدیو تابناک ببینید. مواد لازم: یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای‌خوری زیره سیاه (زیره ایرانی) یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک شده یک قاشق چای‌خوری نمک با طعم سیر یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه آسیاب شده یک قاشق چای‌خوری تکه‌های خرد خشک شده فلفل قرمز 900 گرم گوشت گاوی بسیار کم چرب دو عدد تخم‌مرغ نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده 340 گرم پنیر موزارلای رنده شده 100 گرم پپرونی ورقه ورقه شده
اشتراک گذاری