رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا از متلاشی شدن یک باند کلاهبرداری ۹۰۰ میلیون ریالی خبرداد که از طریق راهاندازی کانالهای تلگرامی با عنوان فروش سوالات اقدام به کلاهبرداری میکرد.
به گزارش ایسنا سرهنگ مصطفی نوروزی با اشاره به اینکه آمار بازدید از سایتها و صفحات مشاوره درسی، دانلود سؤالات کنکور، مشاوره روانشناسی و... در این روزها روندی رو به افزایش دارد، اظهارکرد: در چنین شرایطی یکی از شگردهای افراد سودجو، طراحی صفحات و درگاههای بانکی جعلی به نام «فیشینگ» است که با ترفند فروش سوالات امتحان نهایی و با در اختیار گرفتن اطلاعات بانکی دانشآموزان، اقدام به برداشتهای غیر مجاز از حسابهای بانکی قربانیان میکنند.
وی در ادامه از متلاشی شدن یک باند کلاهبرداری با عنوان فروش سوالات امتحانی خبر داد و گفت: با پایشهای به عمل آمده در استانهای شمال غربی کشور مشخص شد افرادی با راه اندازی کانالهای تلگرامی در قالب فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی اقدام به کلاهبرداری از مردم میکنند. پس از تلاش گسترده ماموران پلیس و بررسیهای فنی و تخصصی دو نفر در این رابطه شناسایی، دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
نوروزی اضافه کرد: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد متهمان با ترفند فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال از طعمههای خود کلاهبرداری کردهاند.
به گزارش سایت پلیس، وی ضمن تاکید بر اینکه خرید و فروش سوالات امتحانی قبل از برگزاری آزمون در فضای مجازی جرم است و پلیس فتا با عاملان آن برخورد قانونی میکند، گفت: دانشآموزان به هیچ عنوان فریب تبلیغات جذاب و اغوا کننده را نخورند زیرا مجرمان با این شگرد طعمههای خود را به درگاه جعلی هدایت میکنند و یا سوالات امتحانی سالهای گذشته را ارائه میدهند. در برخی موارد هم پس از دریافت پول به هیچ عنوان سوالی ارسال نمیکنند. خانوادههای دانشآموزان نیز همواره در فضای مجازی از فرزندان خود مراقبت کنند و آگاهیهای لازم را در این خصوص به آنان بدهند.
وی در پایان اظهارکرد: پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران میتوانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.