ته چین؛

دستور پخت خورش مرغ و آلو

کد خبر: ۹۰۷۷۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 26 June 2019
تعداد بازدید : 3686
کد خبر: ۹۰۷۷۴۶
|
۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 26 June 2019
|
10045 بازدید
|
۱
بازدید 10045
۱
خورش مرغ و آلو یکی از غذاهایی است که طرفدار خاص خود را دارد و به واسطه استفاده از آلو، یا آن را خیلی دوست دارید یا اصلاً طرفدارش نیستید. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۵
اين غذا ايرانيه ؟ هنديه ؟ مال كجاست ؟ ادويه هندي تو غذاي ايراني مزه اصلي رو از بين مي بره .
نظرسنجی
با انتقال پایتخت ایران از تهران ...