ته چین؛

طرز تهیه نان سیر به سبک رستورانی

کد خبر: ۹۰۷۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 26 June 2019
تعداد بازدید : 2311
کد خبر: ۹۰۷۷۵۹
|
۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 26 June 2019
|
10943 بازدید
بازدید 10943
«نان سیر / گارلیک برد / Garlic bread» یک نان است که معمولاً با ترکیبی از سیر و روغن زیتون و کره پوشش داده می‌شود. این نان معمولاً به صورت باگت درست می‌شود. این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند چدار، موتزارلا یا فتا مصرف شده و در برخی از رستورانها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. طرز تهیه این نان به شیوه مرسوم در رستوران‌های ایران را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟