مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برگزاری کلاسهای آمادگی کنکور، آموزش جبرانی و مانند آن پس از دریافت مجوز کتبی از ستاد شاهد استان در مدارس شاهد قابل اجراست گفت: ضمن آنکه در حال حاضر و در فصل ثبت نام، مدارس تنها مجاز به دریافت کمک سرانه هستند و نباید به بهانه برگزاری کلاس کنکور از اولیاء وجه اضافه به صورت علی الحساب دریافت کنند؛ مگر آنکه مجوز داشته باشند.
به گزارش «تابناک»، محمدرضا رزاقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در مدارس شاهد دو گروه ثبت نام میشوند؛ نخست تحت عنوان «طرح شاهد» که شامل فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان ۵۰ درصد به بالا و گروه دوم تحت عنوان «طرح غیرشاهد» شامل فرزندان جانباز زیر ۵۰ درصد، بستگان شهدا مانند خواهرزاده و برادرزاده، نوه شهید و نظیر آن، فرزندان رزمندگان، فرزندان کارکنان بنیاد شهید و آموزش و پرورش و … می شود اظهار کرد: در گروه اول، برای فرزند شهید ۱۰۰ درصد و جانباز ۵۰ درصد به بالا و فرزند آزاده ۷۰ درصد مبالغ کمک سرانه مدارس شاهد توسط بنیاد شهید پرداخت میشود اما گروه دوم خودشان باید مبالغ کمک سرانه را کامل بپردازند.
وی افزود: مبلغ کمک سرانه برای دوره ابتدایی بین ۴۵۰ تا ۷۷۰ هزار تومان، برای متوسطه اول بین ۵۳۰ تا ۸۷۰ هزار تومان و برای متوسطه دوم بین ۶۴۰ تا یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه استانها موظف اند برای مدارس خود شهریه تعیین کنند گفت: این مبالغ در ستاد شاهد استانها و متناسب با شرایط هر استان در محدوده حداقل و حداکثر اعلام شده، تعیین میشود.
رزاقی درباره فوق برنامههای تابستانی و برگزاری کلاسهای آمادگی کنکور در مدارس شاهد نیز اظهار کرد: فوق برنامههای تابستانی توسط خود مدارس و مناطق برنامه ریزی شده و اجرا میشود و برنامه واحدی از ستاد برای کل استانها درنظر گرفته نشده است.
وی افزود: کلاسهای آمادگی کنکور، آموزش جبرانی و مانند آن پس از دریافت مجوز کتبی از ستاد شاهد استان قابل اجراست. ضمن آنکه در حال حاضر و در فصل ثبت نام، مدارس تنها مجاز به دریافت کمک سرانه هستند و نباید به بهانه برگزاری کلاس کنکور از اولیا وجه اضافه به صورت علی الحساب دریافت کنند؛ مگر آنکه مجوز داشته باشند.