سخنگوی رسمی کنگره ملی عراق که ریاست آن را «احمد چلبی» برعهده دارد، گفت که ائتلاف «دولت قانون» به ریاست «نوری المالکی»، نخست‌وزیر و ائتلاف «ملی عراق» به ریاست «سیدعمار حکیم»، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در روزهای آینده با یکدیگر ادغام خواهند شد.
 
به گزارش ایلنا به نقل از العالم، «محمد حسن الموسوی»، سخنگوی کنگره ملی عراق گفت: «ادغام دو ائتلاف ملی عراق و دولت قانون در روزهای آینده اعلام خواهد شد.»

وی پیش‌بینی کرد که در صورت ادغام ائتلاف ملی و ائتلاف دولت قانون، بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمانی آینده با مجموع 160 کرسی تشکیل خواهد شد.

با توجه به دیدارها و رایزنی‌های مسئولان ارشد ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری المالکی و ائتلاف ملی به ریاست عمار حکیم، احتمال ائتلاف و هم‌پیمانی آنها با یکدیگر قوت گرفته است که به باور ناظران سیاسی می‌تواند تاثیر شگرفی بر ساختار و شکل فراکسیون‌های پارلمانی و سرنوشت آینده عراق بگذارد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، احمد چلبی. رهبر تشکل کنگره ملی عراق به رایزنی و تلاش‌های خود برای سازماندهی سازوکارهای ادغام دو ائتلاف ملی و ائتلاف دولت قانون ادامه می‌دهد.
چلبی با «عادل عبدالمهدی»، معاون رئیس‌جمهوری و عضو ائتلاف ملی عراق دیدار و گزینه‌های مطرح را برای ادغام دو ائتلاف ملی و ائتلاف دولت قانون بررسی کرده است.
چلبی روز یکشنبه نیز با نخست‌وزیر عراق و رئیس ائتلاف دولت قانون دیدار و دیدگاه‌های مطرح شده از طرف دو ائتلاف را مورد بررسی قرار داده است.

درهمین راستا، "علی العلاق" نماینده کنونی پارلمان و نامزد ائتلاف دولت قانون در انتخابات پارلمانی عراق روز دوشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم درباره امکان تشکیل ائتلافی بین دو ائتلاف دولت قانون و ملی عراق گفت: نشانه های تفاهم بین ائتلاف دولت قانون و ائتلاف ملی عراق و حتی با ائتلاف کردها بویژه با توجه به چالش های پیش روی این سه فهرست نظیر بازگشت بعثی ها به قدرت، حمایت برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از یک تشکل شناخته شده برای برهم زدن معادله قدرت درعراق، و کودتا علیه دموکراسی در این کشور در افق نمودار شده است.

همچنین بر اساس جدیدترین نظرسنجی‌ها، مردم عراق ادغام ائتلاف‌های ملی و دولت قانون را به نفع کشورشان می‌دانند.

در نظرسنجی که توسط شبکه خبری «المرصد» عراق برگزار شد، 62 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی خواستار ائتلاف دولت قانون و ائتلاف ملی عراق شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین