تصویر مناقشه‌برانگیز «گاندو» از‌ ظریف

کد خبر: ۹۱۰۳۶۹
|
۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۶ 09 July 2019
|
41183 بازدید
|

سریال تلویزیونی «گاندو» یک شنبه‌شب در قسمت ماقبل پایانی، جلسه‌ای را در وزارت امور خارجه نمایش داد که به موضوع دستگیری جیسون رضاییان (در سریال «مایکل هاشمیان») می‌پرداخت. در این جلسه «عبدی» فرمانده نیروهای امنیتی سریال و شماری از مقامات دولتی حضور دارند که البته تنها دو نفر از مسئولان دولت، به بحث با «عبدی» می‌پردازند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، یکی از دو مقام دولتی که به نظر می‌رسد رئیس دفتر رئیس جمهور باشد، همراه با وزیر امور خارجه که «مایکل هاشمیان» را یک خبرنگار ساده می‌دانند، سعی می‌کنند «عبدی» را قانع کنند که وی را برای پیشبرد اهداف توافق هسته‌ای آزاد کنند ولی در مقابل، «عبدی» با نمایش برخی اسناد محکم از جاسوسی «مایکل»، آن‌ها را قانع می‌کند که او جاسوس است و نباید آزاد شود. در ادامه قصه و بعد از پایان جلسه، باز هم هر دو مقام دولتی به «عبدی» اصرار می‌کنند که «مایکل» آزاد شود، اما با مخالفت او مواجه می‌شوند. فرمانده نیروهای امنیتی سریال می‌گوید: «حرف من همانی است که قبلاً گفتم. تبادل، پایاپای [است]. آن‌ها پول بلوکه‌شده ملت را برمی‌گردانند، ما هم مایکل هاشمیان را به آن‌ها می‌دهیم.»

وزارت خارجه: مطابق واقعیت نبود

سخنگوی وزارت امور خارجه، دیروز صبح در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره «گاندو» صحبت کرد. سیدعباس موسوی درباره این سریال گفت: «مانده‌ام که چه بگویم و عجیب است آن چه در این سریال از وزارت خارجه، شخص وزیر و همکاران ما نشان داده می‌شود با واقعیت منطبق نیست. اسناد مذاکرات و مکاتبات وزارت خارجه در داخل و خارج موجود است و اگر می‌گفتند ما این اسناد را در اختیارشان قرار می‌دادیم که سریال واقعی‌تر باشد. این سریال از نظر جلوه‌های هنری بد نیست و من آن را نگاه می‌کنم ولی اگر رعایت تقوا در آن پررنگ‌تر بود سریال بهتری می‌شد.» حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهور نیز در توئیتی با انتقاد از این سریال نوشت: «۱. دولت نه اجازه و نه پول دارد که سریال بسازد. ۲. صداوسیما هم پول ندارد سریال بسازد. ۳. ولی گویا جای دیگری هست که برای تضعیف نهاد دولت هم پول فراوان دارد، هم مجوزها و مشوق‌های لازم را دریافت کرده است و هم می‌تواند صداوسیما را الزام به پخش کند. ۴. با گاندو، گنده نمی‌شوید.»

آشنا پیش از این توئیت نیز جدالی لفظی با مجتبی امینی تهیه‌کننده سریال «گاندو» داشت؛ جدالی که از پرسش‌های آشنا درباره وابستگی سازمانی و منابع مالی مؤسسه شهید آوینی سازنده سریال شروع شد و به پاسخ امینی انجامید که نوشت: «همه می‌دانند مؤسسه‌ای مزین به نام سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی چیست و کجاست؟ اما همه نمی‌دانند یک روحانی ترک‌لباس‌کرده که از مدیران ارشد امنیتی سابق وزارت اطلاعات بوده، در حوزه فرهنگ و هنر چه می‌کند و به دنبال چیست؟» توئیت امینی در شبکه‌های اجتماعی بسیار پربازدید شد و پاسخ‌های متوالی آشنا را در پی داشت.

واکنش‌های فراوان در شبکه‌های اجتماعی

این قسمت از سریال «گاندو» میان کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز بازخوردهای فراوانی داشت. انتقاد مهم کاربران، به منفعل و ساده لوح نشان دادن مقامات دولتی در این صحنه برمی‌گشت. کاربری در توئیتی در این باره نوشت: «امشب در سریال گاندو رسما وزارت امور خارجه را یک مشت احمق نشان داد که در برابر مدارک نهاد خاص امنیتی دهانشان باز می‌ماند. شبیه‌سازی ظریف هم در نوع خود جالب بود و شرم‌آور.»

کاربر دیگری با اشاره به کنایه‌های سیاسی سریال نوشت: «ادعا می‌کنن فقط مسئله دولت روحانی نیست. خب منتظریم دولت قبلی رو هم سریال کنین.» کاربر دیگری به طنز این گونه به صداوسیما کنایه زد: «این ها از چراغ و کنفرانس برلین رسیده‌اند به گاندو!» و شخص دیگری نوشت: «سریال گاندو با مشورت 1+5 ساخته شده است برای تخریب ظریف و تیم دولت؟» کاربر دیگری نیز با اشاره به صحبت‌های نویسنده سریال «گاندو» نوشت: «آرش قادری، نویسنده سریال گاندو به ایسنا گفته ۸۰ درصد قصه‌ این سریال تخیل وی بوده. اگر این طور است چطور هر شب قبل از شروع سریال می‌نویسید این پرونده واقعی است؟»

در مقابل برخی از کاربران نظرات دیگری داشتند و از سریال تمجید می‌کردند. کاربری درباره قسمت ماقبل پایانی «گاندو» این گونه نوشت: «سریال معرکه و عالی یعنی گاندو، بازیگر یعنی علیرام نورایی و پیام دهکردی. بازم منتظر همچین سریال‌هایی هستیم.» شخص دیگری نوشت: «با نمایش سریال گاندو، اندک آبروی بعضی‌ها به باد رفت...» کاربری دیگر با کنایه به حسام‌الدین آشنا این گونه نوشت: «خود جیسون رضاییان این قدر با گاندو مشکل نداره که آشنا باهاش داره!» کاربر دیگری نیز این گونه واکنش نشان داد: «چیزی که بعضی‌ها از گاندو توقع داشتند، این بود که نشون بده جیسون رضاییان، آرش کمانگیر بوده و به ظلم‌وجور زندانی شده!»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۳۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
واقعا من نعجبم تحلیل این سریال رو برای چی می گذارید وفتی هیچ کس برنامه های "میلی" صدا و سیمارو نگاه نمی کنه؟!!
متین
|
Romania
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
این مقاله فقط با نگاه تخریبی نوشته شده است . واقعیت هارا باید دید و پذیرفت هرچند که دولت به هرعلتی خوشحال نشود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
خود امینی تهیه کننده سریال در ادامه صحبتش گفته بود توییتر ندارم! چطور توییتش پر بازدید شده بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
کاربری هم اینجا می نویسد :
ایها الناس این توییتری که دوستان بعضا در آن تبادل نظر میکنند و بسیاری از مقامات هم همینطور ، در ایران فیلتر است !!!!
مش ممی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
بازیگران گاندو وتهیه کننده وکارگردان طوری بازکرده اند که دولت خائین است جرات واختیارهیچ کاری ندارد وفقط نیروهای امنیتی صادق هستند این برخلاف کشورداری است تخریب هم حدی دارد وپیشنهاد می کنم سریال مثل کاندو برای دولت قبلی ازاین اتفاقات زیادبوده به سازند.متشکرم
همشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
مملکت اینقدر شیر تو شیر نیست که همه کارهاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی باشند. پس دولت میخایم چکار اگر یه نیروی جوون پلیس امنیتی بیشتر و بهتر از ریس جمهور و وزیر امور خارجه اش میبیندو می فهمد همونو رئیس جمهور کنید تا گل و بلبل شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
در این سریال چند نکته مشهوده :
۱- با اینکه ایران در عملیات ضد جاسوسی توانایی بالایی داره ولی در داخل کشور چند دستگی و بی قانونی موج میزنه به طوری که یک مقام از یک نهاد خاص میتونه جلوی دولت بایسته و شرایط مبادله رو اون تعیین کنه.
۲- سازنده سریال علاوه بر اینکه افراد دولتی رو ساده لوح نشون میده چاشنی سرسپردگی رو هم به اونها اضافه کرده که این خودش اتهام بزرگیه .
۳- جالبه که صدا و سیمای میلی با ادعای بی طرفی چنین سریالی رو یک در حدود ۲۰ قسمت یک ساعته و به صورت یک طرفه به قاضی میره در حالی که حضور نیم ساعته ظریف رو تو برنامه نود برنمیتابه و برنامه رو کنسل میکنه
این یعنی "عدالت" ، این یعنی "جذب حداکثری" ، این یعنی "اتحاد علیه دشمن خارجی" "هزاران آفرین بر صدا و سیما"
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
با پول بيت المال عليه نظام تبليغ كردند - منصفانه نبود مردم كه شعور دارند مي فهمند - هدف از اين تبليغات برنامه ريزي براي انتخابات آينده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
برجام خود یک ساده لوحی فراوان است. وقتی ظریف می گوید که من اشتباه کردم و به امضای جان کری اعتماد کردم این یک ساده لوحی نیست اقای مدیر خرفت تابناک
سید حسام
|
United States of America
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
اصلاً به دور از واقعیت نبود. مگر بادتون رفته که برای رسیدن به توافق، چه کارها کخ نمیکردن؟ مصالح رو نادیده گرفتن. تمام شروط عقلانی ای که برای یک توافق از سمت رهبر تعیین شد رو زیر پا گذاشتن برای عجله رسیدن به توافق!
هر دلسوزی که اشکالات این توافق رو مطرح می‌کرد، به کاسب تحریم متهم میکردن... برای هر چیزی ساده اندیشی میکردن تا توافق بشه. هدف فقط توافق بود نه مصالح کشور.
عجیبه که حالا جیسون رضاییان رو هم برای این توافق خواسته باشن ماست مالی کنن؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟