ذوالنور: من نگفتم از از مذاکره استقبال می‌کنیم

کد خبر: ۹۱۰۵۱۷
|
۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷ 09 July 2019
|
7625 بازدید

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که هیچگاه نگفته‌ام از مذاکره استقبال می‌کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برخی رسانه‌ها به دروغ به نام من نوشته‌اند که «از مذاکره استقبال می‌کنیم»، گفت: من نگفتم از مذاکره استقبال می‌کنیم و چنین حرفی نزده‌ام.

وی با تاکید بر اینکه حرف من را هم تحریف کردند و هم دروغ گفتند، خاطرنشان کرد:
حرف‌های من دو بخش داشت؛ بخش اول مذاکره با اروپا بود که گفتم که هیچ وقت باب مذاکره را نبستیم و ما الان کارمان را بند به نتیجه مذاکرات نمی‌کنیم و کاهش تعهداتمان را با قوت انجام می‌دهیم و در عین حال مذاکره با اروپا هم پیش روی ماست.

ذوالنور در این باره ادامه داد: بخش دوم صحبت‌های من راجع به آمریکا بود و گفتم در صورتی که آمریکا می‌خواهد برگردد، باید تمام تحریم‌های بانکی و نفتی که بعد از خروج از برجام را وضع کرده است را به حالت اول برگرداند و لغو کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟