ته چین؛

تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک

کد خبر: ۹۱۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 July 2019
تعداد بازدید : 1667
کد خبر: ۹۱۲۲۳۷
|
۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 July 2019
|
9139 بازدید
بازدید 9139
سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟