ته چین؛

تکنیک ارتقای کیفیت پخت ماهی با نمک

کد خبر: ۹۱۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 July 2019
تعداد بازدید : 1666
کد خبر: ۹۱۲۲۳۷
|
۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 July 2019
|
9063 بازدید
بازدید 9063
سرآشپزهای ژاپنی که در درست کردن سوشی و پخت انواع ماهی بسیار ماهرند، یکی ترفندهای سرآشپزهای سوشی برای بهتر کردن بافت، رنگ و طعم گوشت ماهی خواباندن ماهی در نمک به روشی خاص است. در این ویدیو این تکنیک خاص را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟