رئیس‌جمهور در جلسه دولت؛

برای مذاکره عزتمندانه آماده ایم؛ اما کنار میز تسلیم نمی‌نشینیم/ توقیف کشتی متخلف انگلیسی توسط سپاه قدرتمندانه و حرفه‌ای بود/ تجلیل از اقدام علیه شبکه جاسوسی آمریکا

رئیس جمهور: پیشنهادهای بسیاری از سوی کشورها مطرح شد که اگر متعادل بود، می‌پذیرفتیم، اهل لجبازی و خواهان تنش نیستیم؛ اما تسلیم قلدری نمی‌شویم، تنگه هرمز نه جای شوخی است نه جای بازی با مقررات بین‌المللی، دنیا باید از سپاه به خاطر حفظ امنیت تنگه هرمز سپاسگزار باشد، توقیف کشتی انگلیسی از سوی سپاه قدرتمندانه، دقیق و حرفه‌ای بود و تجلیل از اقدام ارزشمند دستگاه اطلاعاتی و قضایی علیه شبکه جاسوسی آمریکا...
کد خبر: ۹۱۳۶۸۵
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰ 24 July 2019
|
18710 بازدید
|

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه این دولت هرگز فرصت مذاکره را از دست نداده و نخواهد داد، اظهار داشت: تا زمانی که مسئولیت اجرایی کشور را برعهده دارم، برای انجام مذاکره عادلانه، قانونی و عزتمندانه کاملاً آمادگی داریم، تا مشکلات را حل و فصل نماییم. اما در عین حال حاضر نیستیم به اسم مذاکره کنار میز تسلیم بنشینیم.

به گزارش «تابناک»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به اینکه در هفته‌های گذشته، شاهد تحرکات دیپلماتیک هم در کشورمان و هم در اروپا و سایر مناطق جهان بودیم، گفت: یکی از تلاش‌هایی که دولت یازدهم از ابتدا پیگیری می‌کند، این بوده که در عرصه سیاسی و توافقات احتمالی بن‌بست شکسته شود.

وی خاطرنشان کرد: مذاکراتی که در هشت سال قبل از دولت یازدهم جریان داشت، از گشایش چندانی نداشت و هیچ‌وقت به نتیجه ملموسی نمی‌رسید و بدخواهان ایران هر روز محدودیت و مضیقه جدیدی را علیه کشورمان ایجاد کرده و قطعنامه‌های جدیدی صادر می‌کردند، به نحوی که در آن دوران شش قطعنامه شورای امنیت و سازمان ملل علیه ایران صادر شد.

رئیس جمهور گفت: اولین اقدام دولت یازدهم شکستن بن‌بست سیاسی در عرصه بین‌المللی بود و دولت توانست همانطوری که وعده داده بود، در صد روز، بن‌بست‌ها را کنار بزند و در این صد روز به توافق ژنو، دست پیدا کردیم و به واسطه این توافق بن‌بست سیاسی شکسته و اولین توافق حاصل شده و یکی از برکات این توافق حاصل شده این بود که پس از صد روز اول دولت یازدهم و در ادامه، ماهانه تا ۷۰۰ میلیون دلار از پول‌های قفل شده، ملت ایران آزاد شد و قیمت ارز کاهش یافته و مردم احساس رفاه بیشتری به دست آوردند.

روحانی با تأکید بر اینکه می‌توانستیم کمتر از یک سال بعد از توافق ژنو به توافق نهایی برسیم، گفت: عربستان سعودی و رژیم غاصب صهیونیستی تلاش زیادی به خرج دادند تا این کار به نتیجه نرسد، به نحوی که در جریان مذاکرات هسته‌ای کشورمان، وزیر امور خارجه عربستان و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هر روز به اروپا و به خصوص به وین و ژنو رفت و آمد می‌کردند تا توافق کشورمان را به تأخیر بیندازند و با چنین اقداماتی علیرغم اینکه در سال ۹۳ آماده توافق نهایی بودیم، در شب آخر، آمریکا از آن عقب‌نشینی کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت به رغم همه فشار‌های بدخواهان خارجی، خسته نشده و مصمم به راه خود ادامه می‌دهد، گفت: توانستیم در ۲۳ تیرماه سال ۹۴ روزی که به نام روز گفتگو و تعامل سازنده نامگذاری شده به توافق برسیم و یک توافق تاریخی با جهان انجام دهیم و این توافق در دیماه همان سال اجرایی شد و اولین ثمره و برکت این توافق این بود که صادرات نفت کشورمان از یک میلیون بشکه و یا حتی کمتر از آن به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار با میعانات افزایش یابد.

روحانی اضافه کرد: همچنین براساس این توافق بسیاری از پول‌های کشورمان آزاد گردید و کالا‌ها و ابزاری که در گمرکات خارجی مسدود شده بود، اجازه ورود به ایران پیدا کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: براساس گفته رئیس گمرکات کشورمان در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق و کالا، برجام یک عامل بزرگ و مؤثر در زمینه مبارزه با قاچاق بود و امروز هم اگر مسایلی در این زمینه وجود دارد، به خاطر مشکلاتی است که برای برجام به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: برجام عامل مؤثری برای مبارزه با قاچاق بود تا دکان کاسبانه عده‌ای تعطیل شده و از اموال مردم سوءاستفاده نشود.

رئیس جمهور با بیان اینکه از دی ماه سال ۹۴ تا سال ۹۷ فرصت طلایی داشتیم که از توافق حاصل شده استفاده کنیم، گفت: آمریکا در اردیبهشت سال ۹۷ بدون دلیل از برجام خارج شد و تصورشان این بود که یک روز پس از خروج آن‌ها کشورمان نیز از برجام خارج خواهد شد و متعاقب آن همه تحریم‌های بین‌المللی علیه کشورمان باز خواهد گشت.

روحانی افزود: اخیراً عربستان سعودی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کردند که آن‌ها در خروج آمریکا از برجام نقش داشتند ضمن اینکه در این زمینه افراطیون داخل آمریکا نیز بسیار تأثیرگذار بودند. البته اقدامات آن‌ها نشان می‌دهد که برجام چه داغ سنگینی بر دل صهیونیست‌ها و ارتجاع منطقه نشانده بود، ضمن اینکه آن‌ها به خوبی فهمیدند که فعالیت‌های سیاسی دولت یازدهم و دوازدهم چقدر مؤثر بوده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه پس از خروج آمریکا از برجام، فرصتی به دنیا دادیم تا دو طرف بتوانند به تعهدات خود عمل کرده و طرف مقابل بتواند خلأ خروج آمریکا را پرکند، اظهار داشت: پس از خروج آمریکا از برجام یک سال صبر کردیم که بسیار راهبردی و تاریخی بود، البته باید توجه داشت که در این یک سال به اندازه‌ای که نیاز داشتیم، می‌توانستیم نفت بفروشیم. اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند، لزومی داشت که یک سال برای نشان دادن واکنش علیه اقدام آمریکا صرف می‌شد، ظاهراً حافظه تاریخی ضعیفی دارند.

روحانی اضافه کرد: تا زمانی که به رغم خروج آمریکا می‌توانستیم به اندازه نیاز خود نفت بفروشیم، به صورت کج‌دار و مریز با موضوع خروج آمریکا از برجام برخورد کردیم، اما از وقتی که به بطور کامل برای تحریم نفت ایران وارد عمل شدند بی‌تردید شرایط جدیدی نیز پیش آمد، لذا شرایط اردیبهشت سال ۹۸ با اردیبهشت سال ۹۷، متفاوت شد و با توجه به شرایط جدید تصمیمات قاطعی را در خصوص کاهش تعهدات اتخاذ کرده و فرصت‌های ۶۰ روزه‌ای برای انجام تعهدات به طرفین اعلام کردیم.

وی خاطرنشان کرد: در فرصت ۶۰ روزه اول اگر چه طرف مقابل تحرکاتی انجام داد، اما از نظر ما اقدام آن‌ها به اندازه کافی نبود، لذا بعد از آن از دو تعهد دیگر خارج شدیم. در این فرصت تلاش‌ها و پیشنهاد‌های زیادی از طرف کشور‌های مختلف مطرح و انجام شده است تا کاهش تعهدات خود را متوقف کنیم و آن‌ها نیز در مقابل اقداماتی انجام دهند؛ اما پیشنهادهای آن‌ها از نظر ما متعادل و متوازن نبود و بدون تردید اگر اقداماتشان متعادل بود آن را می‌پذیرفتیم.

روحانی افزود: همچنان که بار‌ها تأکید کرده‌ایم کاهش تعهدات کشورمان موقتی است و چنانچه آن‌ها به تعهدات خود کامل عمل کنند، قابلیت بازگشت به شرایط قبل از کاهش تعهدات‌مان را داریم و چنانچه طرف مقابل اقدامات درست و متعادلی انجام دهد و آتش بس در جنگ اقتصادی حاصل شود، فرصتی ایجاد خواهد شد که با یکدیگر سخن گفته و به نتیجه برسیم و البته در این زمینه کشور‌هایی هم واسطه هستند و مکاتبات و تماس‌هایی در حال انجام است و همه بدانند که هرگز فرصت مذاکره را از دست نخواهیم داد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کاملاً برای مذاکره عادلانه و عزتمندانه آمادگی داریم، اما حاضر نیستیم به اسم مذاکره کنار میز تسلیم قرار بگیریم، تصریح کرد: تسلیم را غیرجایز می‌دانیم و آن را ملت ایران و قانون اساسی نمی‌پذیرد، اما برای مذاکره عادلانه و محترمانه همیشه آمادگی داشته و الان هم آماده هستیم.

روحانی گفت: با کشور‌های اروپایی و سایر کشور‌های جهان مکاتبه و تماس داریم، اما تا امروز به نقطه مطلوب نرسیدیم، چون پیشنهاد‌هایی که داشتند، متعادل نبوده است، اما همچنان روند فعالیت‌های سیاسی را ادامه خواهیم داد و چنانچه به نتیجه نرسیم و فرصت شصت روزه دوم هم به پایان برسد، حتماً گام سوم را نیز برمی‌داریم.

رئیس جمهور خطاب به مردم ایران، گفت: همه مردم عزیز کشورمان بدانند که ما اهل لجبازی و دنبال جنگ و تنش نیستیم، اما در عین حال حاضر نیستیم زیر حرف زور برویم و در برابر قلدری تسلیم شویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه امنیت خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز برای ایران بسیار حائز اهمیت است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در کنار حفظ امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز برای امنیت سایر آبراه‌های جهان از جمله باب‌المندب و اقیانوس هند، تلاش می‌کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: تنگه هرمز از موقعیت بسیار مهمی برخوردار است و نه جای شوخی است و نه جای اینکه کشوری بخواهد مقررات بین‌المللی را در آن نادیده گرفته و برخلاف جهت و بی‌توجه به هشدار‌های سپاه پاسداران که مسئولیت امنیت تنگه هرمز را برعهده دارد، وارد این تنگه شود.

روحانی اضافه کرد: مسئولیت اصلی حفاظت از تنگه هرمز و خلیج فارس، عمدتاً بر عهده ایران و کشور‌های همجوار است و ارتباطی به دیگران ندارد و ملت ایران همواره حافظ خلیج فارس بوده است.

رئیس جمهور با تجلیل از اقدام شجاعانه سپاه پاسداران در متوقف کردن کشتی متخلف انگلیسی، اظهار داشت: سپاه پاسداران شجاعانه و با قدرت کشتی متخلف انگلیسی را توقیف کرد، چرا که از همه دستورات و هشدار‌ها سر باز زده بود و کار بسیار دقیق، حرفه‌ای و درستی در این زمینه انجام داده است و معتقدم که همه دنیا باید از سپاه پاسداران بخاطر امنیت خلیج فارس، سپاسگزار باشند.

روحانی تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم کسی در خلیج فارس و تنگه هرمز بی‌نظمی کند، ما در عین حال به دنبال تنش و برخورد نظامی نیستیم و اقداماتی که تاکنون انجام داده‌ایم متناسب با تخلفات طرف مقابل بوده است، همچنان که در سرنگونی پهپاد متجاوز نیز واکنش انجام شده دقیق و حرفه‌ای بود و چنانچه باز هم تجاوزی به حریم کشورمان انجام شود، دو مرتبه همان پاسخ را در شرایط لازم خواهیم داد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال تنش و درگیری نبوده است، تصریح کرد: به دنبال ادامه تنش با برخی از کشور‌های اروپایی نیستیم و چنانچه به چارچوب‌های بین‌المللی متعهد باشند و از اقدامات خلاف خود از جمله آنچه در جبل الطارق انجام دادند دست بردارند، پاسخ متناسبی نیز از ایران دریافت خواهند کرد.

روحانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه کاهش تعهدات برجامی کشورمان با کاهش قیمت ارز و کالا در داخل همراه بوده و آن را به فال نیک می‌گیریم، گفت: امروز شاهد آرامش بیشتر در بازار، اقتدار روزافزون ایران عزیز و روحیه بالاتر و بانشاط‌تر ملت ایران هستیم. البته ملت ایران در همه صحنه‌ها حضور فعال و مؤثری داشته است و در یکسال اخیر علیرغم سختی‌ها همکاری و مقاومت بیشتری نشان داده که بسیار ارزشمند است.

وی همه جناح‌های سیاسی را به تلاش مضاعف برای ارتقاء روحیه امید در جامعه فراخواند و گفت: اگر چه انتخابات را در پیش رو داریم، اما همه جناح‌ها را دعوت می‌کنم که توجه خاصی به شرایط حساس منطقه‌ای و بین‌المللی کشورمان داشته باشند و وارد شدن در فضای انتخابات هنوز زود است و می‌توان آن را به روز‌های منتهی به روز انتخابات موکول کرد. امروز توجه به منافع ملی بیشتر از هر موضوع دیگری در اولویت قرار دارد.

روحانی همچنین با تجلیل از اقدام ارزشمند دستگاه اطلاعاتی و قضایی علیه سیستم جاسوسی آمریکا و سیا طی روز‌های اخیر، گفت: دستگاه اطلاعاتی و قضایی کشورمان اقدام به جا و ارزشمندی را علیه سیستم جاسوسی آمریکا انجام دادند که ضربه مستحکمی علیه آن‌ها محسوب می‌شود و این اقدام با ارزش نشان می‌دهد که وقتی همه با هم هستیم همه امور نیز بهتر پیش می‌رود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به دستاورد‌های جوانان کشورمان در زمینه استارتاپ‌ها، گفت: در نمایشگاهی که در حوزه استارتاپ برگزار شده، شاهد فعالیت‌های بسیار ارزشمند جوانان بودیم و امروز از استارتاپ‌ها می‌توان در حوزه‌های مختلف از جمله در زمینه مبارزه با قاچاق می‌توان با شفافیت بهتر و به صورت مدرن‌تر با این معضل مبارزه کرد.

روحانی در ادامه با بیان اینکه در حوزه مسکن تحرکات بسیار خوبی در سطح کشور آغاز شده است، اظهار داشت: وزیر مسکن و شهرسازی قول داده که در ۲ سال باقیمانده از دولت دوازدهم، یک میلیون و ۳۰۰ واحد مسکونی در سطح کشور احداث و یا تکمیل خواهد شد.

رئیس جمهور اضافه کرد: امروز در همه استان‌های کشور شاهد افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های بسیار بزرگی هستیم به نحوی که در استان خراسان شمالی، شاهد افتتاح پروژه با اعتبار ۵ هزار میلیارد بودیم و برای ۲۰ هزار میلیارد نیز تفاهم‌نامه امضاء گردید و در سایر استان‌ها نیز پروژه‌های بزرگ دیگری آماده افتتاح است.

وی همچنین با اشاره به اقدامات دولت برای ساماندهی اوضاع اقتصادی و بازار، گفت: در این زمینه به این نتیجه رسیده‌ایم که برخی از اختیاراتی که در زمینه بازرگانی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی بود، به وزارت صنعت، معدن و تجارت، برگردد؛ در این زمینه در شورای عالی اقتصادی به جمع‌بندی رسیده و مصوبه آن را خدمت مقام معظم رهبری ارسال کردیم و در این زمینه موافقت گردید که تمام فعالیت‌های بازرگانی در یک جا متمرکز شود و قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی همه اختیارات را در این زمینه برعهده دارد.

روحانی گفت: همچنین رهبر معظم انقلاب دستور دادند که در خصوص تنظیم بازار هم تلاش مجدانه‌ای صورت بگیرد که قطعاً این کار نیز انجام خواهد شد تا شاهد رفاه بیشتر مردم باشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۱۵۹
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
مذاکره کن تا آبروی دولتت بیشتر از این در داخل و خارج بره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
مشكل اينجاست كه با اين سيستم كسي مذاكره نميكنه
خيغلي وقته سر كارتون گذاشتن (: بعله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
آقای روحانی دست از مذاکره بردار همان برجام که مذاکره کردی برای صد سال خرابی ابرن بس است وچه کسی هم فرستاده بودی برای مذاکره حسین فریدون که عامل بی گانه است لطژف کن مملکت را ول کن وکنار برو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
هرگاه تیم مذاکره کننده حسین فریدون هم باشد تکلیف معین است که کشور را دودستی به انگلیس وآمریکا سپرد وآمد وحالا هم پیدایشس نیست آخاول کن برو بس است
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
پس حرف رهبر چی!
ایشان باید تایید کنند در غیر اینصورت نتیجه نخواهد داد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
مقام رهبری صراحتا فرمودند مذکره بادولت فعلی امریکا «سم مضاعف» است و با انهامذاکره نمیکنیم یعنی اصل مذاکره رانفی کردند بنابراین صحبت از مذاکره باعزت معنی و مصداق ندارد هرنوع مذاکره ای حداقل با دولت فعلی امریکا مصداق تحقیر وتسلیم است ومطلقا نباید انجام شود والسلام نامه تمام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
هیهات من الذله
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
حضرت محمد با ان عظمت مذاکره کرد و صلح حدیبیه را انجام داد. حتما تو از کاسبان تحریم هستی که مخالفت می کنی !!!!
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
اخرش این خواهد شد که مداکره میکنید چون مداکره مجدد بر سر مسایلی هست که کلا از نظر محتوا فرق دارند . طرف های مداکره دوباره انگلیس و فرانسه و امریکا و شاید کل غرب و عرب ها باشند چرا در سیاست مثل کشور ایده ال و دمکرات عمل نمیکنید ؟ آرزوهای شما کی تمام میشود ؟
م ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
نمیدونم عزتمندانه دیگه یعنی چی؟
اون همه امتیاز دادن و هیچی نگرفتن کجاش عزتمندانه است؟
عزت رو تکاوران عزیزی خلق کردن که اون کشتی رو گرفتن. اگه برین یوتیوب و بازتاب خبرشو سرچ کنین می بینین چقد اقدام عزیزامون بین افکار عمومی بازتاب مثبت داشته. خوندن کامنتا هم خالی از لطف نیست. مردم دنیا حتی مردم خود انگلیس و آمریکا هم اقدام ایرانو تحسین و از اون حمایت کردن. توی قضیه پهپاد ساقط شده هم همینطوره. کافی لایک ها و دیسلایک ها رو ببینین. بعد این آدم میاد از عزت در سایه مذاکرات حرف میزنه. یکم دندون رو جگر بذاریم دنیا هم به خودش میاد و باورشون میشه دیگه دوران حاکمیت آمریکا و انگلیس پایان پذیرفته
ناشناس
| Philippines |
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
درد اینجاست که اگر مذاکره کنیم و امریکا هم همه تحریمها را برداره دلار دیگه به ۴۰۰۰ تومان بر نمیگرده اصلا نمی زارند زیر ۱۰۰۰۰ تومان بیاد یعنی با تحریم و بی تحریم این ملت است که باید گرونی و مشکلات را تحمل کنه
ناشناس
| Canada |
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
مذاکره هم میخواهید بکنید مثل برجام مردم را امیدوار نکنید، هیجانات را از اقتصاد دور کنید. مردم باید فارغ از سیاست ورزی زندگی کنند. بعد هم باید ما در منطقه هم مذاکره کنیم و با اطرافمان تجارت کنیم. تنش در منطقه زیاد شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
زندگی مردم عادی دچار مشکل شده و به انتخابات هم داریم نزدیک می شویم و .....
بدون شرح ....
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
حسن آقا ... شما توی یک سال گذشته خیلی فرصت سوزی کردی و هزینه اش را مردم نجیب ایران دادن.
خلاصه در کلاس سیاست گذاری منطق و عزت درس نمیدن شما بایستی ضرر ها را به حد اقل برسانی و اجازه ندی داخلی ها تو کارت دخالت کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
تا مردم. وعده های روحانی یادشان باشد در انتخابات شرکت نمی کنند وکلید روحانی هم گم شد وقفلی را باز نکرد چه قد ابن ملت ساده بودند که گول ابن آدم راخوردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
روز به روز ایران بیچاره تر و شرایط برای شروع مذاکره سخت تر میشود
امریکا که همچنان ابرقدرته و مردمش در رفاه.این ایرانه که ملت بیچاره اش 40 ساله چوب بی سیاستی و فرصت سوزی مسئولینش رو میخوره.
پاسخ ها
دنی
| United States of America |
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
ابر قدرتیش از کی شروع شد؟ اون موقع کشور شما چه وضعی داشت چه نظامی چه علمی چه اقتصادی؟ شما چند تا ایالت رو گشتید که میگید مردم آمریکا در رفاه هستند؟
اون موقع که صنعتی شدن رو غرب آغاز کرد شاهان شما مشغول فروختن اراضی ملی بودن که پول سفر تفریحیشون به فرانس فراهم بشه.این اواخر داشتید یک کم پیشترفت میکردید که پریزیدنت روحانی کامل ترمز رو کشید حالا حالا ها باید منتظر عواقب خدماتی که ایشون برای آمریکا و غرب کرد باشید و حق اعتراض ندارید چون انتخابات به ایشون رای داد
حسن
| Canada |
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
دنی بدجوری باهات موافقم، خیلی قشنگ گفتی، دمت گرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
شما چند سال امریکا زندگی کردی که میدونی مردمش تو رفاهن ؟ اگر وضعیت خوبی داره با غارت خاورمیانه رسیده
رحیم شاکری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
جناب روحانی عزیز ، برجامی که آوردی برای هفت پشتمان بس است ، خواهشا مذاکره را نگهدار برا بعد ریاست جمهوری که اوقات فراغت بیشتری داشته باشی تا هرچقدر دلت خواست مذاکره کن ، هر چند من جزو فریب خوردگان نبودم که بشما رای دهم ، اما بعنوان یک ایرانی اصلا راضی به مذاکره با گرگ صفتان نیستم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
درود بر شرف و غیرت ایرانی آزاده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
آقای روحانی من به شما رای دادم ولی الان از خدا طلب مغفرت می کنم که چرا به شما رای دادم شما مملکت را نابود کردی وگول ملت زدی وبه حول وقوه خدا سرنوشت شما مانند عمرابشیر می شود
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
لزوما شکست دولت کاندیدای منتخب به معنای فریب خوردن رای دهندگان به آن کاندیدا نیست.بسیاری آگاهانه روحانی را انتخاب کردند و حتی به اوهم می‌تازند نه فریب خوردند و نه پشیمان ازعدم انتخاب رییسی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
همه به خاطرعدم مذاکره از بین رفت. اگر مذاکره مقتدرانه بشه حل میشه
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
دوست محترم ترامپ بدعهدی کرده و از برجام امده بیرون چرا دولت را چیز میگویی؟؟؟
لحنت هم مناسب نیست با رای دهندگان به ایشان.
اگر هر کس مختار است در رای دادن دیگر فریب خوردگان و .... یعنی چی؟؟؟؟
آشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
برجام خیلی خوب بود امثال تو برجام را با تهدید جهان و کارهای تندروانه به نابودی کشاندید اگه اوضاع دست شما باشه کشور رو به نابودی میکشید شما منافعتان در تحریم و انزوای کشوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
چی شد تا یک ساعت پیش مثبت بیشتر بود ولی الان بیشتر منفی ها رشد کرد؟
دستکاذی نیست ان شالله تابناک؟
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
باید یاد بگیریم که هر جیز را منصفانه نقد کنیم . ما عادت داریم همه چیز را سفید ببینیم و یا سیاه . در خیلی مباحث دولت اقای روحانی جای نقد جدی دارد فقط میدانداری و تاخت و تازی که دشمننان انقلاب در بعد دیپلماسی جهانی بر علیه ایران داشتند را دولت ایشان متوقف و در بسیاری از موارد ماهیت واقعی انها را ثابت کرد . مثلا امریکا همیشه صحبت از مذاکره و توافق میزد که حالا ثابت شده است که این امریکا است که خواهان مذاکره نیست و دشمنی خود را به ملت ایران و دنیا ثابت کرد و این میتوان یک دست اورد در دیپلماسی خارجی دولت بشمار اورد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
شما بجای بازی با این الفاظ و شعارهای پوچ و سیاست محض راست میگی بگو چرا مردم رو گرسنه و تورم جهنمی ایجاد کردین ؟ بگو ببینیم بازم ماله ات چکار میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
مسلما از نظر جنابعالی برجام نیز عادلانه، عزتمندانه و قانونی بمده حتماً!!!!!!

کاش زندگی و مال و اموالتان را به سبب صدمه به ملت و کشور مصادره میکردند تا درس عبرتی باشه و همچنین دیگر خیال برتون نداره که خادم این کشورید ای رانت خواران و کاسبان بی رحم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
این همه کجدار و مریز
آخرش که ریخت!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
توافق یک جانبه که کامل از اول اقدام کردین ولی انها نصفش را هم اجرا نکردن جز افتخار نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
اناني كه منفي ميگيردند
بداند در كجاي داستان قرار دارند..........................

لذا خاموش باشند...............................
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
تو برو از اول از ۱۴۰۰ سال تا حالا تاریخ ایران را بخوان شاید بسمت نظر منفی رفتی
محمدعلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
لااقل به ادعایتان بابت تحمل حرف مخالف پایبند باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
چرا مطابق قانون اساسی در مورد مذاکره با امریکا یا سایر مسائل مهم کشور همه پرسی برگزار نمی شود؟؟
حتی بر سر مسائل هسته ای یا سایر موارد موجود
اگر مردم ولی نعمت هستند و کارگزاران حقوق بگیر این مردم چرا برای خروج از این بحران رفرندام برگزار نمی شود .
توجه شود که اگه اکثریت مردم به مذاکره نه بگویند در جوامع بین الملی بهتر و با صلابت می شود از کشور دفاع کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
حافظه تاریخیت کار نمی کند
چطور خواندن و نوشتن را هنوز
!!!!!!!بلدی بنویسی؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟