مدیرعامل مستعفی «سروش» :

رفتار صداوسیما پروژه‌ی «سروش» را متوقف کرد

کد خبر: ۹۱۴۰۱۹
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶ 26 July 2019
|
10679 بازدید
رحیمی، طی یک سال گذشته، بار‌ها از عمل نکردن صداوسیما به تعهداتش گله‌مند بود تا اینکه خبر استعفای او شنیده شد. مدیر عامل پیشین «سروش» معتقد است «افزایش مخاطب این شبکه اجتماعی، صداوسیما را ترسانده بود».

پس از ناآرامی‌های دی‌ماه ٩٦، بعضی از مسئولین از لزوم جایگزینی «پیام‌رسان‌های داخلی» سخن گفته و در مورد فعالیت شبکه‌های اجتماعی مانند «تلگرام» ابراز نگرانی کردند. اما همزمان، برخی از کاربران نسبت به امنیت پیام‌رسان‌های داخلی تردید داشتند. به هر حال، ٤ماه بعد، تلگرام بعد از کش و قوس‌های فراوان، دهم اردیبهشت ماه ٩٧فیلتر شد. نتیجه اینکه، برخی کاربران به پیام‌رسان‌های خارجی مانند واتس‌اپ مهاجرت کردند، برخی دیگر با استفاده از فیلتر شکن همچنان در تلگرام ماندند، و گروهی هم به پیام رسان‌های داخلی از جمله «سروش» کوچ کردند.

مرتضی رحیمی مدیرعامل پیشین «سروش» که طی روز‌های اخیر، خبر استعفایش در رسانه‌ها منتشر شد، در گفتگویی دلایل اختلاف با صداوسیما را علاوه بر مشکلات مالی، پیشی گرفتن در رقابتی است که با سرمایه گذار اصلی اش، صداوسیما بوجود آمده بود.
 
صداوسیما ترسید و «سروش» را هَووی خود می‌دید

یک سری افراد در صداسیما دائما اینگونه تلقین می‌کردند که نیازی به این همه سرمایه گذاری نیست

رحیمی با اشاره به اینکه وظایفی که در زمان عقد قرارداد با صداوسیما متعهد شده بود را به بهترین شکل انجام داده، می‌گوید: «طبق قرارداد، صداوسیما پذیرفته بود فقط سرمایه گذار پروژه باشد و در عوض، ما هم تهعداتی مانند ست آپ، توسعه و مواردی دیگر را پذیرفتیم و به بهترین شکل هم انجام دادیم». رحیمی با تاکید بر اینکه «تیم سروش از افراد با انگیزه و متخصصی تشکیل شده که به گفته او «بد رفتاری‌ها و بدسلیقگی‌های صداوسیما و نهاد‌های دیگر، مانع از حرکت آن‌ها به جلو نمی‌شود»، افزود: «یک سری افراد بدذات در صداسیما دائما اینگونه تلقین می‌کردند نیازی به این همه سرمایه گذاری نیست و می‌توان از نمونه‌های چینی استفاده کرد. در حقیقت، سازمان به این عریض و طویلی متوجه نبود که حدو اندازه‌ی سرمایه گذاری برای این پروژه چقدر است». او ادامه داد: «ما در ابتدا مدیران سازمان را افراد صادقی می‌دانستیم، ولی از جایی اختلافات آنقدر زیاد شد که به این نتیجه رسیدیم دیگر نمی‌توانیم با هم کنار بیاییم».

مخاطب ما که بیشتر شد، صداوسیما ترسید و «سروش» را هَووی خود می‌دید

مدیرعامل مستعفی سروش با ذکر این نکته که مدیران صداوسیما توقع داشتند اعضای تیم پیام رسان، بخشی از این سازمان باشند، می‌گوید: «با اینکه تیم ما افراد متعهد و قابل اعتمادی بودند، هرچند صراحتا نمی‌گفتند، اما در عمل می‌خواستند ما به طور کامل جزوی از سازمان صداسیما شویم. این باعث شد ادامه‌ی کار قفل شود. چون ما به دنبال حفظ استقلال خود بودیم». او در ادامه افزود: «علاوه بر اختلاف نظر‌هایی که بر سر مسائل مالی داشتیم، از جایی به بعد وقتی صداوسیما متوجه شد که مخاطب ما بیشتر از اوست، ترسید (تا جایی که) سروش را هووی خود می‌دید».

فحش‌هایی که در این مدت خوردیم به نفع ما تمام شد

به گزارش «آزادی» رحیمی به مقایسه‌ای که بین سروش و تلگرام انجام میشد اشاره کرد و گفت: «بدگویی‌ها و حتی فحش‌هایی که به واسطه تقابل با تلگرام به سمت سروش سرازیر شده بود در نهایت به بیشتر دیده شدن ما کمک کرد». مدیر عامل سابق سروش در پایان، ضمن مقایسه این شبکه اجتماعی با تلگرام گفت: «از جهاتی، سروش برتر از تلگرام است. مثلا از آنجایی که کاربران می‌دانند زیرساخت‌های سروش، داخلی است و (احتمالا) پلیس به آن دسترسی دارد، بنابراین فضای آن نسبت به تلگرام امن‌تر است و تخلفی اتفاق نمی‌افتد. حتی تا حدود زیادی حالت پیشگیرانه هم دارد». 


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟