مرغداران؛ مقصر گرانی مرغ

کد خبر: ۹۱۵۳۳۱
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۰ 01 August 2019
|
6382 بازدید
|
۶

مرغ منبع کامل پروتئین است. ۱۲۰ گرم گوشت مرغ، ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌کند.

در حالیکه بر اساس جدیدترین مصوبه ستاد تنظیم بازار هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار باید حداکثر ۱۲ هزار و ۹۶۱ تومان به دست مصرف‌کنندگان برسد، هم‌اکنون این محصول پروتئینی در بازار به قیمت حدود ۱۷ هزار تومان هم فروخته می‌شود. در این رابطه رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی معتقد است که مرغداران مقصر گرانی گوشت مرغ هستند و با نرخ‌های آنان، قیمت منطقی این محصول در بازار ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.

اوایل خرداد ماه بود که قیمت جدید گوشت مرغ از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام شد که براساس آن هر قطعه جوجه یک‌روزه در مبادی تحویل باید ۲۵۶۷ تومان فروخته شود، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری ۸۸۰۵ تومان، هر کیلوگرم گوشت مرغ در کشتارگاه ۱۲ هزار و ۴۶ تومان و قیمت گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان حداکثر باید ۱۲ هزار و ۹۶۱ تومان باشد.

این در حالی است که هم‌اکنون در بازار، گوشت مرغ کیلویی حدود ۱۷ هزار تومان هم فروخته می‌شود و به نظر می‌رسد که کسی نیست بر بازار این محصول پروتئینی پرمصرف نظارت کند.

در این رابطه مهدی یوسف‌خانی - رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی - به ایسنا گفت: مقصر گرانی گوشت مرغ، مرغداران هستند؛ چرا که بر اساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار هر کیلوگرم گوشت مرغ زنده در مرغداری باید ۸۸۰۵ تومان فروخته شود که مغازه‌دار بتواند آن را از کشتارگاه ۱۲ هزار تومان تهیه کند و ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان به مردم بفروشد، اما مرغداران محصول خود را کیلویی ۱۱ هزار تومان می‌فروشند و با این قیمت، نرخ منطقی برای گوشت مرغ در بازار مصرف کیلویی ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است نه ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان!

وی افزود: مقصر گرانی گوشت مرغ مرغداران هستند، اما اگر واحد صنفی که محصولات پروتئینی می‌فروشد، گوشت مرغ را با این نرخ‌ها بالاتر از ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشد، مرتکب گران‌فروشی شده و باید با آن برخورد شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اتحادیه با واحد‌های صنفی گران‌فروش برخورد نمی‌کند، گفت: ما دو بازرس در اتحادیه داریم و اتاق اصناف ۲۰۰ بازرس؛ بنابراین وظیفه اصلی بازرسی و نظارت بر بازار بر عهده اتاق اصناف است و اتحادیه در حد توان خود می‌تواند نظارت کند.

یوسف‌خانی گفت: مردم در صورت مشاهده گران‌فروشی با شماره تلفن ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت یا شماره تماس ۷۷۶۲۳۹۳۱ بازرسی اتاق اصناف تماس بگیرند تا با واحد صنفی متخلف برخورد شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
مرغ بسته بندی کیلویی 25 هزارتومان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
جنگ زر گری!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
این آقا اصلا اطلاعای از نحوه قیمت گذاری مرغ نداره، مرغدار کوچکترین نقشی در تعیین قیمت مرغ نداره. بازار مرغ از معدود بازارهایی هست که کاملا بر اساس عرضه و تقاضا قیمت گذاری میشه، در حال حاضر با توجه به قیمت جوجه یک روزه و قیمت نهاده های دامی که در ساخت دان به عنوان پر هزینه ترین بخش پرورش طیور نقش دارن، بین کیلویی 9 تا 10 هزار تومان تمام می شه. این عدد بدون احتساب تلفات سنگین مرغداری ها بر اساس کمبود واکسنها و شیوع بیماری نیوکاسل و آنفلوانزا در ماه های اخیر هست. واقعا جالبه که این آقا بدون اطلاع ازوضعیت بازار و قیمت گذاری صنفی که توش مسئوله، چطور به این جایگاه رسیده؟!!!!!!!
ناشناس
|
Australia
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
هم قیمت با فروش مرغ در استرالیا به دلار آزاد است. تفاوت در این است که تمام هزینه ها در ایران شامل خقوق کارگر و انرژی و ... در ایران به ریال است. یا مرغداریها میلیادر شده اند یا یک جای کار ایراد فنی دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
کار مسئولین شده مقصرشناسی و دیگر هیچ .
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
مردم را به جان مغازه داران و مرغ فروشان الکی نیاندازید.
مرغ یک پنجم گوشت قرمز بوده همیشه حالا مرغ داران چه گناهی دارند؟
تا هفته پیش علت گرانی ها ارز بود از اینجا به بعد تورم شد!!!!!!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟