میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روس‌نفت به دنبال دریافت خسارت برای کاهش تولید نفت

کد خبر: ۹۱۷۴۸۴
| |
2873 بازدید

شرکت روس‌نفت که بزرگترین تولیدکننده نفت روسیه است برای نخستین بار اعلام کرد به دنبال دریافت خسارت از شرکت ترانس‌نفت برای کاهش تولید نفت به دلیل آلودگی در شبکه خط لوله این شرکت است.

به گزارش ایسنا، این آلودگی که برای اولین بار در آوریل از سوی بلاروس کشف شد، به توقف صادرات نفت از طریق خط لوله دروژبا و کاهش تولید در روسیه که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان است، منجر شد.

روس‌نفت در اظهارنظر کم سابقه‌ای درباره آلودگی نفت اعلام کرد نتایج سه ماهه دوم بر مبنای استانداردهای محاسباتی روسیه شامل ضرر ناشی کاهش تولید نفت به دلیل خسارت حاصل از آلودگی نفت خواهد بود.

این شرکت اعلام کرد مجبور شده است تولید نفت خود را کاهش دهد زیرا شبکه خط لوله ترانس‌نفت قادر به انتقال آن نبوده است.

روس‌نفت اعلام کرد محاسبه ضرر پس از انجام ارزیابی‌های پیچیده شامل کاهش اجباری تولید نفت در مدت مذکور که ناشی از کاهش حمل نفت در شبکه خط لوله ترانس‌نفت بوده است، کامل خواهد شد.

بر اساس گزارش رویترز، ترانس نفت در اواخر ژوییه سقف پرداخت ۱۵ دلار به ازای هر بشکه نفت را برای جبران خسارت آلودگی تعیین کرد با این حال این مبلغ باعث انتقاد خریدارانی شد که آن را بسیار پایین قلمداد کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات