هشدار گراهام درباره توافق احتمالی ترامپ با طالبان افغانستان

سناتور لیندسی گراهام که از جنگ‌طلبان سیاست خارجی آمریکا و متحد نزدیک دونالد ترامپ است، به کاخ سفید درباره خروج نیروها از افغانستان طی توافقی احتمالی با طالبان هشدار داد.
کد خبر: ۹۱۸۴۶۸
|
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ 17 August 2019
|
2638 بازدید

سناتور لیندسی گراهام که از جنگ‌طلبان سیاست خارجی آمریکا و متحد نزدیک دونالد ترامپ است، به کاخ سفید درباره خروج نیروها از افغانستان طی توافقی احتمالی با طالبان هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل،‌ لیندسی گراهام در بیانیه‌ای گفت: نیروهای آمریکایی مثل پلیس در افغانستان نیستند. این دفاع در خط مقدم برای آمریکا علیه ظهور مجد گروه‌های رادیکال است که مایلند به سرزمین آمریکا حمله کنند. اعتماد به طالبان برای کنترل القاعده، القاعده-خراسان و دیگر گروه های رادیکال حاضر در افغانستان، به عنوان جایگزین نیروی ضد تروریسم آمریکا، اشتباهی به مراتب بزرگتر از توافق هسته‌ای اوباما با ایران است.

او افزود: هرگونه توافق صلح که قابلیت ضد تروریسم قدرتمند آمریکا در افغانستان را نادیده بگیرد، یک توافق صلح نیست. بلکه راه برای حمله دیگری به سرزمین آمریکا و حملات علیه منافع آمریکا در سراسر جهان هموار می‌شود. رئیس‌جمهوری آمریکا باید از اشتباهات باراک اوباما درس بیاموزد. باهوش باشید، زمان بگذارید و به تیم امنیت ملی خودتان گوش بدهید.

گراهام همواره از سیاست خارجی پر زور حمایت کرده است که شامل مداخله قدرتمند آمریکا در خاورمیانه هم می‌شود. او مدعی است حضور فیزیکی در این منطقه برای جلوگیری از رسیدن حملات تروریستی به آمریکا ضروری است. او منتقد شدید تصمیم باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا برای خروج از عراق بود و می‌گوید این اقدام به ظهور گروه‌هایی نظیر داعش انجامید.

سخنان گراهام در آستانه دیدار عصر جمعه دونالد ترامپ با تیم امنیت ملی خود درباره توافق صلح با طالبان مطرح شد. یک مقام ارشد به خبرنگاران گفت، ترامپ درباره تمایلش برای خروج از افغانستان "بسیار صریح" بوده است.

زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان ماه‌هاست با شبه‌نظامیان طالبان وارد گفت‌وگو شده است تا بلکه در ازای خروج آمریکا از افغانستان، طالبان اطمینان دهد که به گروه‌های تروریست اجازه نمی‌دهد از این کشور برای اجرای حملاتی علیه ایالات متحده استفاده کنند. نهایی کردن توافق، با امتناع طالبان به مذاکره با دولت کابل به بن‌بست رسیده است. هشتمین دور از مذاکرات که اوایل همین ماه در قطر برگزار شد، بدون اعلام توافق به پایان رسید. خلیل‌زاد این مذاکرات را "سازنده" دانست و گفت در واشنگتن درباره گام‌های آتی رایزنی خواهد کرد.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟