مواد لازم:
سه عدد سیب زمینی شیرین ژاپنی (وزن کلی 800 گرم)
دو قاشق غذاخوری کره بدون نمک (30 گرم)
پنج قاشق غذاخوری شکر (66گرم)
دو عدد زرده تخممرغ
یک سوم پیمانه خامه پرچرب (75 میلیلیتر)
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک عدد زرده تخممرغ
نصف قاشق چایخوری دانههای کنجد سیاه (بو داده شده)
از سیبزمینی شیرین ژاپنی یا ساتسومایمو همانطور که از نامش پیدا است نوعی سیبزمینی شیرین است که برای پخت انواع غذاها و دسرهای مختلف استفاده میشود. در این ویدیو میتوانید با روش تهیه یک دسر ژاپنی کلاسیک با استفاده از این نوع سیبزمینی آشنا شوید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.