پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد

کد خبر: ۹۱۹۴۱۷
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 22 August 2019
|
8099 بازدید
|
۷

چند روز قبل، جوان ۲۱ ساله‌ای هراسان وارد کلانتری میرزاکوچک خان مشهد شد و از یک کلاهبرداری زیرکانه خبر داد که در سایت دیوار رخ می‌دهد.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، این جوان که در یک شگرد فریبکارانه گوشی آیفون ۱۲ میلیون تومانی خود را از دست داده بود، به تشریح ماجرا پرداخت و گفت: برای فروش گوشی آیفون مشخصات و قیمت آن را در سایت دیوار گذاشتم که چند دقیقه بعد جوانی با من تماس گرفت و برای خرید آن ابراز تمایل کرد. در مواجهه حضوری با خریدار که جوانی حدود ۲۴ ساله بود، بر سر قیمت آن توافق کردیم. سپس آن فرد با گوشی تلفن همراه خودش و با استفاده از اپلیکیشن بانک ... پول را به حساب بانکی ام واریز کرد و رسید آن را نیز نشانم داد. من هم که با دیدن رسید بانکی از واریز وجه مطمئن شده بودم، گوشی تلفن را با متعلقات و کارتن آن تحویل وی دادم. اما وقتی برای برداشت ۱۱.۵ میلیون تومان وجه واریزی به بانک مذکور رفتم، تازه فهمیدم که هیچ گونه عملیات بانکی انجام نشده است و من با یک اپلیکیشن و رسید قلابی طعمه کلاهبردار حرفه‌ای شده ام!

در پی اعلام شکایت این جوان ۲۱ ساله، بلافاصله ماموران تجسس به تحلیل اطلاعاتی و کارشناسی این شگرد کلاهبرداری در سایت دیوار پرداختند و نقشه‌ای را برای به دام انداختن کلاهبردار مذکور طرح کردند چرا که تحلیل‌های کارشناسی آنان از گشت زنی کلاهبردار در سایت دیوار برای به دام انداختن طعمه‌ها حکایت داشت؛ بنابراین ماموران تجسس ضمن هماهنگی با قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی)، آموزش‌هایی را به شاکی پرونده ارائه دادند و از او خواستند با نظارت پلیس و از یک خط تلفن ناشناس گوشی آیفون دیگری را با قیمتی وسوسه انگیز در سایت دیوار قرار دهد و منتظر تماس جوان کلاهبردار بماند! هنوز چند دقیقه از قرار دادن این طعمه در سایت دیوار نگذشته بود که صدای آشنای کلاهبردار بار دیگر در گوشی خط ناشناس شاکی پیچید و او را دعوت به دیدار حضوری برای خرید گوشی کرد.

ماموران تجسس کلانتری میرزاکوچک خان مشهد که منتظر چنین فرصتی بودند، بلافاصله وارد عمل شدند و با صدور دستورات ویژه‌ای از سوی سرهنگ «اکبر آقابیگی» (فرمانده انتظامی مشهد) سرنخ ماجرا را به دست گرفتند.

نیرو‌های تجسس که مجوز‌های قضایی را نیز از قاضی حسینی دریافت کرده بودند با یک قرار صوری در حالی به محل دیدار حضوری رفتند که شاکی جوان نیز در فاصله‌ای دورتر مخفی شده بود. جوان ۲۴ ساله که این بار خود طعمه پلیس در سایت دیوار بود با خیال راحت نزد افسر تجسس آمد و به چانه زنی درباره قیمت گوشی پرداخت در این لحظه با تایید شاکی پرونده بلافاصله حلقه‌های قانون بر دستان «کیوان» گره خورد و او که همچنان مات و مبهوت مانده بود، برای انجام بازجویی‌های تخصصی به کلانتری انتقال یافت.

این متهم ۲۴ ساله که دارای سابقه کیفری و اهل و ساکن تهران است، ضمن اقرار به کلاهبرداری با شگرد رسید و اپلیکیشن‌های جعلی، اعتراف کرد که قبلا در تهران با این شیوه فروشندگان کالا‌های گران قیمت را سرکیسه می‌کرده و اکنون به مشهد آمده است تا به عنوان فردی ناشناس به جرایم خود ادامه دهد. بنابر گزارش اختصاصی خراسان، نیرو‌های تجسس کلانتری میرزا کوچک خان که با نظارت مستقیم فرمانده انتظامی مشهد این عملیات را ادامه می‌دادند، مخفیگاه متهم جوان را که سوئیتی در بولوار هفت تیر بود، شناسایی و بازرسی کردند. در بازرسی از مخفیگاه وی، کابل شارژ گوشی آیفون نیز کشف و ضبط شد.

این گزارش حاکی است، با توجه به احتمال جرایم ارتکابی بیشتر از سوی متهم ۲۴ ساله، وی با دستور قضایی در اختیار کارآگاهان اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت تا بررسی‌های بیشتری در این باره صورت گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۷
سید
|
United States of America
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
دست زن دزد و مرد دزد را قطع کنید!
نتیجه عمل نکردن به قرآن بهتر از این نمیشه!
ahad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
آقا اینها چکار میکنند که پلیس اینطور جدی به دنبال کار اونها می افته و اینهمه وقت میذاره براشون و دزد را میگیره؟ ما که در این قبیل مواقع مراجعه میکنیم طوری برخورد میکنند که از همون راهی که اومدیم برگردیم. ای کاش به ما هم یاد بدهند. ماه پیش گوشی خانم من را در بی آر تی زدند. با مراجعه به کلانتری، در همون لحظه اول، عطای گوشی را به لقایش بخشیدیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
ممنون از پلیس تجسس.خسته نباشی هموطن
ناشناس
|
Korea (Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
الان چی نصیب من بعنوان خواننده این خبر شد؟ اینکه اپلیکیشنی هست که با اون کلاه برداری میکنند. چطوری؟ دیگه به من خواننده مربوط نیست و اگه دچارش شدم دیگه به شانس و اقبالم مربوطه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
شارژرش چی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
وقتی راهکار درست و حسابی برای پرداخت مبالغ وجود ندارد، همین کلاهبرداریها وجود دارند. اگر خریدار چک میداد معلوم نبود چک پاس شود یا نه. اگر با اپلیکیشن و همراه بانکها انجام شود، حداکثر سه میلیون است. اگر مبلغ بالای سه میلیون تومان باشد(با افزایش قیمتها اکثرا اجناس الکترونیکی بالای سه میلیون هستند) تنها راه حل دیگر انتقال پایا و ساتنا هست که چند ساعت بعد به حساب مقصد واریز میشود. بانکها باید فکری برای این مشکل کنند.
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۱
دانشمند اگر پول به حساب واریز شودپیامک واریز ارسال می شود.یعنی حال اینکه پیامک را چک کنه را هم نداشته
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟