نماینده مردم همدان و فامنین با بیان اینکه بازداشت یکی از نمایندگان استان صحت ندارد، گفت: دست مفسدان اقتصادی از اموال عمومی باید قطع شود و گزارش کاملی از روند کار تهیه شده که به نماینده، ولی فقیه در استان داده شده است.
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم از همدان، نشست خبری امیر خجسته، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، ظهر امروز در دفتر ارتباط مردمی وی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور چشمگیر خبرنگاران روبرو شد؛ پرسشهای بسیاری مطرح شده و موضوعهای مختلفی مطرح شد؛ آنقدر که جلسه دو ساعت طول کشید.
برخلاف روال همیشگی جلسات ابتدا خبرنگاران پرسشهای خود را مطرح کرده و سپس امیر خجسته به آنها پاسخ داد؛ البته در خلال جلسه هم پرسشهای جدید یا بحث و جدلهای دوستانه مطرح شد.
نماینده مردم همدان و فامنین ابتدا اشارهای به اقدامات فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس داشته و تأکید کرد که برای مقابله با قاچاق و فساد اقتصادی به همراه دستگاه قضائی، عزم خود را عزم کردهایم.
خجسته با بیان اینکه آبروی خود را در این مسیر گرو گذاشتهام، گفت: دست مفسدان اقتصادی از اموال عمومی باید قطع شود و گزارش کاملی از روند کار تهیه شده که به نماینده، ولی فقیه در استان داده شده و رسانهها هم میتوانند آن را دریافت کنند.
وی از پس گرفتن سیلوی همدان خبر داد و افزود: سازمان خصوصیسازی، سیلو را یکدهم قیمت واقعی آن فروخته بود درحالیکه ۱۶۰ میلیارد تومان قیمت داشت و همه مسئولان استان سکوت کرده بودند.
خجسته بیان کرد: موضوع سیلوی همدان را شخصاً مطرح و پیگیری کردم و امروز هم دستگاه قضائی در حال بررسی است و هم وزیر اقتصاد و دارایی دستور بازگرداندن سیلو به همدان را صادر کرده است.
وی مطرح کرد: واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی باید انجام شود، اما به قیمت مناسب و نباید ارزانفروشی شود.
آب و گردشگری، اولویت مهم همدان
نماینده مردم همدان در خانه با بیان اینکه مسئله آب امروز ابر چالش شهر همدان است، گفت: منابع آب زیرزمینی ما کاهش یافته و نیمی از چاهها خشک شده است بااینحال برخی مسئولان بیتفاوت هستند.
خجسته افزود: طرح انتقال آب از سد تالوار به همدان در سال ۸۳ تصویب شد و مقداری هم انجام شده، اما آب آن آلوده بوده و نباید وارد همدان شود به همین دلیل قرار شده تا آب از سد قوچم کردستان به همدان منتقل شود.
وی در مورد دلیل توقف طرح عصر طلایی هگمتانه هم تصریح کرد: این طرح داستان پر غصهای داشته و دست پنهانی پشت این قضیه وجود دارد که اجازه کار را نمیدهد، اما مسئولان استان باید سریعتر این موضوع را تعیین تکلیف کنند تا وعده ۸ هزار شغل محقق شود.
خجسته در مورد موضوع به ثبت جهانی رسیدن تپه هگمتانه هم گفت: این موضوع را بهطورجدی پیگیری میکنیم، زیرا جاذبههای گردشگری هم با این کار شناخته میشود.
وی اعلام کرد: رئیس سازمان میراث فرهنگی وعده داده که این کار انجام شود بهشرط اینکه موانع کار برطرف شود، اما همه باید در این زمینه کمک کنند.
حجسته با بیان اینکه اولویت مهم استان گردشگری است، تصریح کرد: مدیران این بخش از نظر اداری باید سلامت بوده و به دنبال کارهای سیاسی و جناحی نباشند تا بتوانند در حوزه گردشگری خدمت کنند.
کمیسیون اصل ۹۰ نرخ بیکاری استان را بررسی میکند
عضو هیئترئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در مورد با توجه به اینکه آمارهای متفاوتی در مورد نرخ بیکاری استان مطرح میشود از رئیس مرکز آمار ایران، وزارت تعاون و استانداری همدان دعوت شده تا برای بررسی این موضوع به کمیسیون اصل ۹۰ بیایند.
خجسته بیان کرد: جلسه مشترک کمیسیون اصل ۹۰ با این افراد یکشنبه ۱۰ شهریور برگزار میشود، گفت: نرخ ۶۰۱ برای بیکاری استان با واقعیتهای موجود همخوانی ندارد.
وی با بیان اینکه فرودگاه همدان باید از رکود خارج شود، اعلام کرد: قرار بود پرواز حجاج از همدان لغو شود، اما با پیگیری ما مانع شد و این رویه باید ادامه یابد تا فرودگاه از رکود خارج شود.
خجسته افزود: همدان ظرفیت برقراری پروازهای داخلی و خارجی را دارد، بهشرط اینکه مردم استقبال کنند و مانند پرواز همدان-تهران تعطیل نشود.
نبود وحدت چالش مهم همدان در ۴۰ سال گذشته
وی گفت: یکی از آسیبهای جدی استان در ۴۰ سال گذشته نبود وحدت و همگرایی بوده و بین نمایندگان یا مدیران و نمایندگان وحدت وجود نداشته است.
خجسته افزود: امروز این فضا در مجمع نمایندگان همدان وجود دارد و بین نمایندگان مجلس و مدیران دستگاههای اداری هم ارتباط خوبی داریم و اگر جایی هم داد میزنیم برای احقاق حق مردم است.
وی اعلام کرد: با هیچکس اختلاف ندارم، زیرا اختلافات ما به ضرر مردم تمام میشود و افرادی هم که قصد حضور در انتخابات مجلس را دارند؛ بهتر است فضا را انحصاری نکنند، زیرا دوران این کارها گذشته است.
خجسته تأکید کرد: باید مجلسی خلاق، پویا و شجاع روی کار بیاید و افرادی نماینده شوند که در راه احقاق حقوق مردم ساکت نباشند.
وی در پاسخ به پرسشی در مورد خلف وعده شرکتهای خودروسازی نسبت به تحویل خودروهای پیشفروش شده هم گفت: این شرکتها مشکلات بسیاری داشته و ۳۰ هزار میلیارد تومان به بانکها و ۲۰ هزار میلیارد تومان به قطعه سازان بدهکارند.
خجسته گفت: خودروسازی باید به بخش خصوصی واگذار شود تا تولید خودروی با کیفیت قابلرقابت با بازارهای جهانی فراهم شود.
دستگیری یکی از نمایندگان استان همدان صحت ندارد/ از عملکرد خود راضیام
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس در مورد دستگیری دو نماینده در پرونده اخلال در بازار خودرو هم گفت: سه نماینده در این مسئله نقش داشتهاند و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی در حال بررسی اطلاعات هستند تا دخالت نفر سوم تائید و اعلام شود.
خجسته با رد همدانی بودن یکی از سه نماینده متهم در پرونده اخلال در بازار خودرو بیان کرد: هیچیک از این افراد مربوط به استان همدان نیست.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر مقدار رضایت از عملکرد خود هم گفت: به گذشت زمان افسوس نمیخورم، زیرا بینی و بین الله همه ظرفیتم را به کار گرفتهام تا به کارها رسیدگی کرده و در شبانهروز بیش از سه چهار ساعت نمیخوابم.
خجسته اعلام کرد: هرچه در توان داشتم به کار گرفتهام و به دلیل ورود به پروندههای فساد اقتصادی، مشکلات متعددی برایم ایجاد شده و حتی با آبرویم بازی کردهاند، اما کوتاه نیامدهام.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.