رشیدمظاهری:۳۰بازی هم کلین شیت کنم به مراسم بهترین‌ها نمی‌روم

کد خبر: ۹۲۱۰۴۹
|
۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰ 31 August 2019
|
3477 بازدید

گلر ملی‌پوش تیم فوتبال تراکتور گفت: اگر ۳۰ بازی هم کلین شیت کنم به مراسم بهترین‌های لیگ نمی‌روم، چون دلیلش را همه می‌دانند.

به گزارش تابناک ورزشی، رشید مظاهری بعد از دیدار تیمش مقابل پرسپولیس اظهار داشت: فکر می‌کنم یک سر و گردن از پرسپولیس بالاتر بودیم و کمترین حق ما هم در بازی امروز ۳ امتیاز بود. وی در خصوص اینکه رقابت با بیرانوند را برده است گفت: نباید اینطور بگوییم، چون عملکرد تیم‌ها نشان می‌دهد که کدام دروزاه بان بهتر است. همانطور که سال گذشته وی گلر برتر شد به خاطر تیمش بوده است.

مظاهری تاکید کرد: ما تیم خیلی خوبی داریم و اگر من هم کلین شیت می‌کنم از صدقه سری بقیه بچه‌های تیم است. قهرمانی تراکتور کمترین حق ما است و خدا کند امسال مردم آذربایجان امسال بتوانند قهرمانی را تجربه کنند.

وی در پایان در خصوص اینکه اگر امسال بهترین گلر لیگ شود به مراسم بهترین‌ها می‌رود یا خیر گفت: من اگر ۳۰ بازی هم کلین شیت کنم به این مراسم نمی‌روم، چون دلیلش را همه می‌دانند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟