سلامت روان درمناطق جنوب و شرق کرمان تعطیل است!

کد خبر: ۹۲۶۲۷۳
|
۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۴ 28 September 2019
|
4914 بازدید

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد جرائم خشن در جنوب و شرق استان به دلیل این است که فرد کنترل خشم و مهارت های ارتباطی را نمی داند و در زمینه سلامت روان کار نشده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سرهنگ «احمدیوسفی» در بازدید از خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه نظم و امنیت محصول بین بخشی است و همه سازمان ها، نهادها، بخش های مختلف، آحاد مردم و حوزه های فرهنگی و رسانه ای در آن سهم و نقش دارند افزود: نظم و امنیت متغیّری است که هر متغیر دیگر برآن اثرگذار و البته از آن تاثیرپذیر است و نقش رسانه و اهل قلم نقش بسیار تاثیرگذاری در حفظ و ارتقاء نظم و امنیت و حتی در تولید نظم و امنیت است.

یوسفی با تشکر از فعالیت خبرگزاری ایسنا، تصریح کرد: مجموعه ایسنا در حوزه نظم و امنیت استان کرمان و ارتقاء احساس امنیت کارشناسانه رفتار و تولید اخبار و شاخص های خبری که به احساس امنیت مردم کمک کند را رعایت کرده اند.

وی بیان کرد: انتظار این است خبرگزاری ایسنا که حوزه دانشجویی و فعال و پرانرژی است در کنار پلیس قرار بگیرد و بتوانیم با همراهی این خبرگزاری مسائل جامعه را شناسایی و برآورد صحیحی از جامعه داشته و در گام بعدی با نگاه دانشی و همکاری اساتید دانشگاه برای حل مسائل برنامه ریزی کنیم.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: امروز رویکرد پلیس جامعه محور و دانش بنیان است و امیدواریم با همکاری رسانه بتوانیم تقویت شده و مشکلات مردم را حل کنیم.

حل مسائل و مشکلات مردم در حوزه نظم و امنیت تنها به دست پلیس نیست

وی با اشاره به اینکه حل مسائل و مشکلات مردم در حوزه نظم و امنیت تنها به دست پلیس نیست، اظهار کرد: زمانی که زنجیره ای در حوزه اقدامات برای تولید نظم و امنیت تعریف کنید، حلقه آخر آن پلیس است و حلقه اول مردم، خانواده و سازمان های فرهنگی اجتماعی و ... است. اگر فردی در این حلقه ها قرار گرفت و اصلاح نشد، حلقه آخر در رویکرد پلیسی و امنیتی باید با وی رفتار شود.

یوسفی با تاکید بر اینکه حوزه رسانه می تواند خیلی کمک کند از این حیث که در جامعه و اجزای آن آگاهسازی کنیم که نقش هر نهاد و افراد چیست بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد عامل سرقت های استان کرمان، اقتصادی است که نیاز فرد؛ وی را به این رفتار وادار می کند و اگر نیاز فرد رفع شود، این اتفاق نمی افتد.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان با مطرح کردن این سئوال که آیا برداشت و ارزش های نسل امروز متناسب با نگرش و رویکردهای دینی و بومی ماست؟ گفت: برداشت های کنونی براثر هجمه سنگین فکری پیام رسان های اجتماعی متفاوت و حضور سازمان های فرهنگی در این فضا، بسیار کمرنگ است و با این وضعیت جوانان دچار سه وضعیت شده که یا برایشان سئوال ایجاد شده و کسی پاسخ نمی دهد، یا تشکیک کرده و یا از این نگرش ها عبور می کند که با برداشت و نگرش دینی و ملی او متضاد است.

وی با بیان اینکه حوزه های فرهنگی در اندیشه سازی و ذائقه سازی بسیار اثربخش هستند که در این بخش دچار مشکل هستیم و رسانه باید در این زمینه مسئول سازی کند اظهار کرد: اگر قرار است حافظ برداشت های ملی و دینی باشیم لازمه اش این است سازمان های متولی ورود، اندیشه سازی و مقابله با شبیخون فرهنگی را در دستور کار خود قرار دهند، که مقام معظم رهبری دغدغه فراوانی در این حوزه دارند.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد جرائم خشن در جنوب و شرق استان به دلیل این است که فرد کنترل خشم و مهارت های ارتباطی را نمی داند و در زمینه سلامت روان کار نشده است.

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه در حوزه سلامت روان در جنوب و شرق استان واقعا مشکل داریم و سلامت روان در این مناطق تعطیل است، بیان کرد: با وجود فضای مجازی، جوان امروز بین مسائل این فضا و سنت های گذشته گیر کرده و تضاد ایجاد شده و مشکل ایجاد می کنند که حوزه سلامت روان می تواند کمک شایانی به حل این مشکل کند.

یوسفی اظهار کرد: مردم جنوب و شرق استان کرمان بسیار مردم شریف، نجیب و آموزش پذیر هستند. اما کم‌کارکردی در این زمینه داریم که به سازمان های متولی برمی گردد و از رسانه ها می خواهیم به این حوزه بپردازند.

۵۵۷ نفر در تصادفات جاده ای استان کرمان در سال جاری جان خود را از دست داده اند

وی با اشاره به اینکه با مسئول سازی، از خیلی از رفتارهای مجرمانه و متخلفانه پیشگیری می شود، گفت: ۵۵۷ نفر در تصادفات جاده ای استان کرمان در سال جاری جان خود را از دست داده اند که سرمایه انسانی فعال جامعه بوده اند و فوت آنها خسارات زیادی به جامعه وارد می کند.

یوسفی بیان کرد: این آمار تلفات در تصادفات سطح استان بحران است که این حجم نیروی جوان را از دست بدهیم و قطعا عامل اصلی در تصادفات سلامت روان است و اگر سازمان های اجتماعی و فرهنگی و سمن ها پای کار بیایند، به سمت عدد صفر در کشته های جاده ای حرکت می کنیم.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: کارشناسان چهار عامل انسانی، جاده، خودرو ومحیط را در تصادفات ذکر می کنند اما بنده معتقدم عامل انسانی. زیرا همه موارد دیگر در اختیار انسان است و باید ذائقه و اندیشه توسط سازمان های فرهنگی و اجتماعی تغییر پیدا کند.

وی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گفت: شهدای نیروی انتظامی آگاهانه جان خود را در شرایطی که کشور در آرامش است، تقدیم کرده اند تا دیگران آرامش داشته باشد و این شهداء جان خود را برای همه ملت ایران فدا کرده اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟