افشای دست داشتن فرانسه در قتل قذافی

برخی ایمیل‌های محرمانه نشان می‌دهد که تمایل فرانسه برای حفظ سلطه مالی بر قاره آفریقا، علت قتل سرهنگ معمر قذافی بوده است.
کد خبر: ۹۳۱۴۳۱
|
۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵ 20 October 2019
|
5470 بازدید
|
۱
برخی ایمیل‌های محرمانه ارسالی به وزیر خارجه اسبق آمریکا نشان می‌دهد که فرانسه در قتل «معمر القذافی» رهبر سابق لیبی دست داشته است.

به گزارش فارس برخی ایمیل‌های محرمانه نشان می‌دهد که تمایل فرانسه برای حفظ سلطه مالی بر قاره آفریقا، علت قتل سرهنگ معمر قذافی بوده است.

سه هزار ایمیل محرمانه‌ای که برای نخستین بار محتوای آن افشا می‌شود، نشان می‌دهد که فرانسه در قتل قذافی دست داشته است.

روزنامه «رأی‌الیوم» به نقل از روزنامه «کیا أفریقیا» نوشت که کشور‌های غربی از ناتو به عنوان ابزاری برای سرنگونی قذافی استفاده کرده‌اند.

این ایمیل‌ها در آوریل ۲۰۱۱ به «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه آمریکا ارسال شده و بیانگر مقاصد غارتگرانه عجیب و غریب است.

در این نامه‌های الکترونیکی آمده است که طرح نظامی ناتو به فرماندهی فرانسه در لیبی، بر دستیابی به بیشترین سهم از تولیدات نفتی لیبی تأکید داشت.

در این ایمیل‌ها پنج هدف «نیکلا سارکوزی» رئیس‌جمهور سابق فرانسه از رهبری حمله به لیبی اینگونه عنوان شده است: دستیابی به نفت لیبی، تضمین نفوذ فرانسه در منطقه، تقویت آوازه محلی سارکوزی، تأکید بر قدرت نظامی فرانسه و ممانعت از تأثیرگذاری قذافی بر آفریقای فرانکفون (غرب آفریقا).

۲۰ آگوست ۲۰۱۱ لیبی اعلام کرد که سرهنگ قذافی که از دست انقلابیون فراری شده و در خطوط لوله فاضلاب به همراه تعدادی از نگهبانان شخصی خود مخفی شده بود توسط نیرو‌های «المجلس الوطنی الانتقالی» پیدا شده و به ضرب گلوله از ناحیه ساق پا و کمر به قتل رسید حال آنکه سازمان ملل مارس ۲۰۱۲ در روایتی متفاوتی از لحظه دستگیری قذافی اعلام کرد که یکی از عناصر قذافی با پرتاب نارنجکی به سمت او باعث جراحت شدید او شد و پس از آن قذافی در حالیکه بشدت زخمی و شوکه شده از مخفیگاهش بیرون آمد و یکی همراهان او پرچم سفید را به نشانه تسلیم بالا برد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
کار هرکی بوده دمش گرم!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟