مواد لازم:
یک مرغ کامل
سه و نیم پیمانه براث مرغ سدیم پایین
یک پیاز زرد بزرگ خورد شده
یک و نیم پیمانه برنج وحشی
نیم قاشق چایخوری آویشن تازه
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خورد شده
روشهای زیادی برای پختن مرغ شکمپر کامل وجود دارد که هرکدام با طعم و بافت خاصی که برای مرغ ایجاد میکنند تجربه متفاوتی به شمار میروند. در این ویدیو با روشی آشنا خواهید شد که در بخشهای روستایی جنوب مدیترانه رواج دارد و در اصل در قابلمههای سفالی درست میشده است.