میشل عون خبر داد:

آغاز رایزنی‌ها برای تعیین نخست‌وزیر جدید لبنان

رئیس‌جمهوری لبنان گفت که به‌زودی تاریخی را برای رایزنی با قانون‌گذاران برای انتخاب نخست‌وزیر جدید این کشور انتخاب می‌کند.
کد خبر: ۹۳۴۲۹۰
|
۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۴ 02 November 2019
|
3132 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس‌جمهوری لبنان امروز -‌شنبه- گفت که به‌زودی تاریخی را برای رایزنی با قانون‌گذاران برای انتخاب نخست‌وزیر جدید این کشور انتخاب می‌کند. این در حالی است که «سعد حریری»، نخست‌وزیر پیشین لبنان، پیشتر در پی تظاهرات گسترده در این کشور از سمت خود استعفا داد.

«میشل عون»، رئیس‌جمهوری لبنان، طی مذاکره با قانون‌گذاران شخصی را که از بیشترین حمایت برخوردار باشد به‌عنوان نخست‌وزیر جدید این کشور انتخاب کند. عون گفت که هنوز روز مشخصی را برای این کار معین نکرده، اما عنوان کرد که «تماس‌های ضروری» را برای آغاز مذاکرات صورت داده است.

وی گفت: «چالش‌های پیش روی دولت آینده نیازمند رویکردی سریع، اما نه عجولانه است تا فرآیند انتصاب صورت گیرد، چراکه تعجیل در این مسائل نتایجی مضر در پی دارد.» در بیانیه عون آمده است که وی باید بر برخی پیچیدگی‌ها فائق آید، اما در عین حال به جزئیات این پیچیدگی‌ها اشاره‌ای نکرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟