با معرفی سرویس ویژه افشاگری به مردم توسط وزیر ارتباطات؛

هویت شرکت‌های ۲۶۰۰ میلیارد تومانی طی روز‌های آتی افشا خواهد شد؟

جهرمی پای را فراتر از ارائه مجرای آشنایی با شرکت‌های ارزش افزوده و شکایت از آن‌ها گذاشته و در انتهای پیامش از مردم در مقابله با این کلاهبرداران تقاضای کمک هم کرده است. کمک برای احقاق حقوق مردم و رعایت #حق‌الناس که از ابتدای استارت این پروژه، شعار کلیدی وزیر و همکارانش بوده است؛ پروژه‌ای که در پی برخی تلاش‌ها برای کارشکنی در مسیر آن، روز گذشته جزئیات جالب توجهی از ابعاد آن برملا شد.
کد خبر: ۹۳۴۵۷۰
|
۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۷ 03 November 2019
|
10298 بازدید
|
تابناک اجتماعی
پروژه #پایان_وس که از چندی پیش توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کلید خورده بود، بالاخره به خوان آخر و حساسش رسید؛ خوانی که ظاهرا مرحله پس از آن، افشاگری وسیعی خواهد بود.

به گزارش «تابناک»، یک روز پس از آنکه «محمدجواد آذری جهرمی» در نشست شهر‌های هوشمند، تأکید کرد که «هوشمندسازی» برای برخی تبدیل به شعار و دکور شده که به جای بهبود زندگی مردم و فراهم آوردن زمینه برای حضور شرکت‌های خلاق و فن‌آور، به مانند ماجرای شرکت‌های ارزش افزوده، به پدید آوردن انحصار‌هایی برای برخی منجر شده، اتفاقی که از مدت‌ها پیش برخی انتظار وقوعش را می‌کشیدند، رقم خورد.

اتفاقی که ساعاتی پیش و با توئیت وزیر ارتباطات اجرایی شد؛ پستی که در آن تأکید شده: «امشب شب تلخی برای کلاهبرداران است! پول‌هایی که برای شرکت‌های ارزش افزوده در این چند سال از شما اخذ شده را با *۸۰۰*۶# [به این ترتیب: ستاره هشتصد ستاره شش مربع] می‌توانید ببینید. شکایتی هم داشتید لطفا از طریق پیامک به ۸۰۰۷ بفرستید. کاملا رایگان! برای خانواده نیز انجام دهید.»
 
هویت شرکت‌های ۲۶۰۰ میلیارد تومانی طی روز‌های آتی افشا خواهد شد؟

خوان آخر پروژه‌ای که از مدت‌ها پیش با عنوان #پایان_وس مطرح شد و حتی تاخیر در اجرایش، موجب شکل گیری انتقادات و حتی نگرانی‌هایی شده بود. نگرانی از اینکه مبادا قرار است پایان فعالیت شرکت‌های ارزش افزوده نیز شبیه وعده‌های پرشمار مسئولان باشد که برای همیشه بایگانی شدند، بی آنکه مسئولان نگران نسبت دادن صفت‌هایی مانند تعلل یا سازشکاری یا حق السکوت گرفتن به خودشان باشند.

پایانی که تا اینجا با #پایان_وس همخوانی ندارد، به ویژه وقتی می‌بینیم که وزیر به صراحت این شرکت‌ها را کلاهبردار می‌نامد و تأکید دارد برای شناسایی کاملشان، پروسه شناسایی شان توسط همه مردم طی شده و یادآوری کرده که سازوکار دریافت شکایات‌ مردمی در این خصوص نیز پیش بینی شده است. سامانه‌ای که می‌شود شکایات‌ را به رایگان به آن پیامک کرد تا ثبت شود و در دستور رسیدگی قرار گیرد.

البته جهرمی پای را فراتر هم گذاشته و در انتهای پیامش از مردم در مقابله با این کلاهبرداران تقاضای کمک هم کرده است. کمک برای احقاق حقوق مردم و رعایت #حق‌الناس که از ابتدای استارت این پروژه، شعار کلیدی وزیر و همکارانش بوده است. پروژه‌ای که در پی برخی تلاش‌ها برای کارشکنی در مسیر آن، روز گذشته جزئیات جالب توجهی از ابعاد آن برملا شد.
 
هویت شرکت‌های ۲۶۰۰ میلیارد تومانی طی روز‌های آتی افشا خواهد شد؟

هفته پیش بود که رسانه ملی در گزارشی یک طرفه، تأکید کرد که در نتیجه فعالیت شرکت‌های ارزش افزوده، حدود ۳۰ هزار شغل خلق شده تا این گونه به اذهان عمومی متبادر شود که اقدام وزیر و همکارانش، موجی از بیکاری به دنبال خواهد داشت که می‌تواند آسیبی جدی باشد. ادعایی که جهرمی پاسخ جالب توجه و قابل تأملی بدان داد و این شرکت‌ها را این گونه معرفی کرد: «شرکت‌هایی که در بازار ۲۶۰۰ میلیارد تومانی هستند، اما هیچ‌کس [حتی]اسم یکی از آن‌ها را نمی‌شناسد. مگر می‌شود مردم حتی یک بازیکن اصلی در این عرصه را نشناسند؟ زمانی که از مبارزه با کلاهبرداری‌های خدمات ارزش افزوده صحبت کردیم، طرفداران این خدمات اعلام کرده‌اند، ۳۰ هزار شغل از بین خواهد رفت. اگر واقعا این تعداد شغل ایجاد شده، چطور هیچ‌ کدام از مردم حتی نام یکی از این شرکت‌های ارزش افزوده را نمی‌دانند؟»

این پاسخ زمانی جالب‌تر به نظر می‌رسد که بدانیم با معرفی سرویس شناسایی وس ها، مشترکان تلفن همراه در کشورمان می‌توانند با اسامی این کلاهبرداران در پیامک‌های برگشتی آشنا شده و با ثبت شکایت از آنها، مجموعه آماری کامل و جامعی از این شرکت ها، جمع کلاهبرداری هایشان در سال‌های گذشته و میزان شکایت از آن‌ها پدید آورند که انتشار آن توسط وزارت ارتباطات، فاز جدیدی از افشاگری این تجارت ۲۶۰۰ میلیارد تومانی در سال به شمار خواهد آمد.

افشاگری‌ که البته معلوم نیست در دستور کار آذری جهرمی و همکارانش در این پروژه قرار دارد یا خیر، هرچند اظهارنظر‌های ایشان تا به امروز در این خصوص، حکایت از آن دارد که پرده نهایی ماجرا، چنین افشاگری آتشینی است.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
خوب اکثرا با درخواست خودشان عضو این سرویس ها شدن و مشکلش کجا هست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
مشاهده می شود که رانت خورهای ارزش افزوده بد جوری در سایتها و روزنامه ها و صدا و سیما در حال زدن جهرمی هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
اینقدر پیچیده و شلوغ پولوق نوشتی تابناک معلوم نیست تو شاکی هستی جهرمی شاکی هست ترامپ شاکی هست مخابرات شاکیه قوه قضائیه شاکیه کی به کیه چی نوشتی والا خودتم نمیدونی
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
پول‌هایی که برای شرکت‌های ارزش افزوده در این چند سال از شما اخذ شده !!...چرا این چند سال ساکت بودید؟ نزدیک انتخابات یاد حق الناس افتادید ؟ چرا مدعی العموم در این چند سال ساکت بوده ؟ فقط دوچرخه سواری بانوان مشکل داشته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
همه دست در دست هم از این وزیر شجاع باید حمایت کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
من سال 96 از خدمات ارزش افزوده شکایت کردم که علیرغم رفت وآمد زیاد به هیچ جای نرسید وجوابی ندادند
نعمت الله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
آقای جهرمی
شیر مادرت حلالته ، معلومه پدرت نان حلال سرسفره آورده و شما از آن خورده اید ، نوش جانت
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
چه عجب! یکی یک قدم برای مردم برداشت.
ایشالا به نتیجه برسه
پیگیری با سرعت لاک پشتی آقای وزیر لطفا سریعتر
|
Germany
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
چند سال قبل من به سایت یکی از معروفترین این شرکتها رفتم، فقط چند تا بازی فلش ساده داخل سایتش بود و هیچ اطلاعاتی از مدیران شرکت و ... نبود. بعدتر یک ویدئو از یک برنامه ماهواره ای دیدم که در آنجا به همین موضوع پرداخته بود که چرا این شرکت ها کاملا بی نام و نشان هستند و حالا بعد از سالها (شاید بیش از 4 سال) جناب وزیر با سابقه و تخصص و شم خاص اطلاعاتی شان و همکاری همکاران، متوجه این موضوع شده و ظاهرا قصد پیگیری دارند. البته هنوز پیگیری به مراجع رسمی کشیده نشده و در حد یک توئیت و یک اظهار نظر در مجلس مانده است. با همین سرعت جلو برویم سالهای سال بعدتر شاید آنها دادگاهی شوند
ناشناس
|
United States of America
|
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
شرکتی با نام سپنتا در اراک ثبت شده است این شرکت بفرموده آقای صابر فیضی مدیر عامل وقت شرکت مخابرات ایران در مخابرات استانهای قزوین مرکزی آذربایجانها و..... قرارداد های ارائه محتوا و ارزش افزوده و نیفزوده و چاپ قبوض و 118 امضا کرده است با قیمت های نجومی و فرمایش
با یک دیپلمه قرارداد بسته اند به عنوان روانپزشک تلفنی نرخ هر دقیقع 6000 تومان درسال 88 تا 95
یک سر شماره هم داده بودند شرکت سپنتا چاپ قبوض تلقن را بعهده داشت و تبلیغات پشت برگ قبض به سپنتا تفلق داشت
قبوض با هزینه مخابرات چاپ و با پست ارسال و سپنتا هم تمام هزینه های چاپ و توزیع را با هینه همراه از مخابرات وصول میکرد
مشترک بیچاره تحت تاثیر تبلیغات به شماره روان پزشک قلابی زنگ میزد نیم ساعت پشت خط بود تا منشی به دکتر قلابی وصل کند دکترک هم چند دقیق احوال پرسی میکرد و میگفت هفته بعد زنگ بزن و همنطور با یمسری تماسهای معطل کننده کنتور ارزش افزوده شارژ میشد
مشتری میماند و قبض نجومی دقیقه ای شش هزار تومانی
سپنتا هم هر ماه این پول را از مخابرات با نصبت 70 درصدی وصول میکرد ومیماند مخابرات ظاهرا طلبکار و مشترک به ظاهر بدهکار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
از لپتاب ها چه خبر؟
از تغییر سلیقه و دل بخواهی چه خبر؟
از کمپین های تبلیغاتی با پول وزارتخانه چه خبر؟
#حق_الناس
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟