وزیر ارشاد: یلدا و مهرگان بخشی از هویت ملی ما است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه راه انداری ستاد عالی جشن‌های مذهبی، ملی و انقلابی ضروری است، گفت: در شادکامی‌های اجتماعی نتوانسته‌ایم فرصت‌های مناسبی ایجاد کنیم.
کد خبر: ۹۳۶۶۰۹
|
۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۷ 11 November 2019
|
5254 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سیدعباس صالحی دوشنبه شب در نشست با اعضای ستاد عالی جشن‌های بهار مهربانی، گفت: سوگ و مصائب در طول سال برنامه‌های مختلف با موضوعات ریشه دار داریم که باید در جشن‌ها و شادکامی‌ها نیز بتوانیم سنتی را ایجاد کنیم تا آیین‌های شادی و سرور به اندازه آیین‌های سوگ اهمیت پیدا کند.

وی در عین حال تاکید کرد: بنابراین باید جشن‌ها و شادی‌های اجتماعی را جدی‌تر از گذشته بدانیم و آن را عمیق‌تر و متنوع‌تر کنیم و از این طریق در قالب حوزه‌های شرعی فرصت‌های فردی و اجتماعی بیشتری در زمینه هیجانات شادکامی به مردم بدهیم.

یلدا و مهرگان بخشی از هویت ملی ما است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در طول سال فضای قابل توجهی از اعیاد مذهبی و ملی داریم که با پرداختن به آن‌ها می‌توان نشاط اجتماعی را افزایش داد. علاوه بر جشن‌های مذهبی و انقلابی باید به جشن‌های ملی مانند جشن یلدا و مهرگان که بخشی از هویت ملی کشور ما است فضا داد و به بازسازی در این زمینه پرداخت.

وی در عین حال تصریح کرد: اگر به امید و نشاط اجتماعی فکر می‌کنیم باید دریچه‌های تنفس اجتماعی را هم بیشتر کنیم و اینگونه مناسبت‌ها فرصت‌های خوبی را برای مردم، نظام و انقلاب ایجاد می‌کند.

فضای اجتماعی کشور باید بیشتر با شادی مواجه شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تاکید کرد: فضای خیابانی و اجتماعی کشور باید بیشتر با شادی مواجه شود. جامعه ایرانی یک جامعه طناز است، ولی این طنازی در درون است که باید به گونه‌ای عمل کنیم که این شادی‌ها در بیرون هم تجلی پیدا کند.

وی در پایان گفت: فرصت‌های زیادی داریم که با تراکم سازی و زمان آن می‌توانیم جلوه‌های بروز و ظهور نشاط اجتماعی را داشته باشیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟