کازومارزو نام خطرناکترین پینر جهان است که در ایتالیا درست میشود.با آن که ظاهراً ایده خیلی جذابی به نظر نمیرسد، اما این پنیر ساردنیایی تاریخچهای افسانهای دارد و بسیاری مشتاقند هر طور شده این پنیر را که داخلش پر از کرم زنده است امتحان کنند.
به گزارش آنا کازومارزو با اضافه کردن لاروهای مگس به پکورینو که خود نوعی پنیر ایتالیایی است درست میشود. گذشت زمان حرکت و لولیدن این لاروها باعث نرم شدن پنیر میشود، و تا زمان سرو پنیر داخل آن تقریباً به شکل مایعی نرم درمیآید.
در حالی که گفته میشود این پنیر شباهتهایی با پنیر گورگونزولا (نوعی پنیرآبی) دارد، اما این نکته قابل توجه است که طعم و عطر قوی و متمایز این پنیر، نه فقط به خاطر وجود کرمها بلکه به لطف مدفوع لاروها هم هست.
چنان چه دوست دارید این پنیر را امتحان کنید باید چند نکته را به خاطر داشته باشید:
اول اینکه باید سریعاً عکسالعمل نشان دهید تا بتوانید کرمهای پنیر را بگیرید، چون این کرمها میتوانند در حالی که شما مشغول خوردن پنیر هستید تا ۱۵ سانتیمتر به هوا بپرند.
دوم اینکه پنیرکازومارزو در فهرست مواد غذایی مورد تائید اتحادیه اروپا نیست چرا که شما در واقع میخواهید مگسهای متولد نشده را بخورید و این بدین معنی است که شما نمیتوانید به سوپر مارکت بروید و این پنیر را بخرید.
دلیل اینکه کازومارزو در فهرست غذاهای مورد تائید اتحادیه اروپا نیست این است که از آن اغلب به عنوان "خطرناکترین پنیر جهان" یاد میشود، چون برای سلامتی مضر است. به ویژه وقتی که کرمهای درون پنیر مرده باشند که نشاندهنده این است که فاسد شده است.