۲۵ درصد دیابتی‌ها از بیماری خود خبر ندارند

بررسی ها و مطالعات ما نشان می دهد که ۱۰ الی ۱۲ درصد جمعیت بزرگسال کشور مبتلا به دیابت هستند.
کد خبر: ۹۳۷۷۸۷
|
۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸ 17 November 2019
|
4542 بازدید

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: یک چهارم افراد دیابتی در کشور، از بیماری خود خبر ندارند.

به گزارش «تابناک»، علیرضا رئیسی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت بیماری های غیر واگیر در کشور اشاره کرد و افزود: بررسی ها و مطالعات ما نشان می دهد که ۱۰ الی ۱۲ درصد جمعیت بزرگسال کشور مبتلا به دیابت هستند.

وی با اشاره به این موضوع که حدود یک چهارم از افراد دیابتی از بیماری خود اطلاعی ندارند، گفت: حدود ۵۰ درصد بیماران دیابتی تحت درمان قرار دارند.

رئیسی با اشاره به عوارض دیابت، ادامه داد: بروز مشکلات قلبی عروقی، نارسایی کلیوی، اختلال اعصاب محیطی، زخم پای دیابتی و قطع عضو، عوارض چشمی و...، از مهم ترین عوارض بیماری دیابت است که هزینه های زیادی به خانواده های بیماران و نظام سلامت کشور تحمیل می کند.

معاون وزیر بهداشت، از اصلاح شیوه زندگی، رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی، به عنوان راهکار پیشگیری از دیابت نام برد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟