نتانیاهو: حماس را مسئول تمامی حملات از غزه می‌دانیم

نخست وزیر دولت موقت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم حماس را مسئول هرگونه حمله‌ای می‌داند که از غزه علیه اراضی اشغالی آغاز شود.
کد خبر: ۹۴۰۹۹۵
|
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۲ 02 December 2019
|
3537 بازدید

نخست وزیر دولت موقت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم حماس را مسئول هرگونه حمله‌ای می‌داند که از غزه علیه اراضی اشغالی آغاز شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشرة، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت موقت رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در آغاز جلسه هفتگی کابینه مدعی شد، این رژیم حق اقدام علیه آنچه که او "تمامی گروه‌های تروریستی" خوانده را دارد و بر همین اساس پیش از این علیه جنبش جهاد اسلامی در نوار غزه اقدام کرده است.

نتانیاهو گفته است: کمی پیش از اتمام هفته دیداری با رئیس شاباک داشتم و او من را در جریان عملیات‌هایی قرار داد که دستگاه اطلاعاتی اسرائیل به صورت مداوم انجام می‌دهد.

وی افزود: اسرائیل سامانه‌های دفاع امنیتی ویژه شهرک‌های کرانه باختری و شهرک‌نشین‌های ساکن آنها را تقویت خواهد کرد و مبلغ ۴۰ میلیون شِکِل برای تقویت تدابیر امنیتی اختصاص داده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟