مواد لازم:
450 گرم گوشت گوساله 20 درصد چربی
دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
یک مشت پیازچه خورد شده
دو حبه سیر
یک چهارم پیمانه سس هویسین
یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند
یک بسته سالادکلم آماده بروکلی
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک سوم تا یک چهارم پیمانه سس مایونز
نمک بدون ید و فلفل تازه خورد شده
یک چهارم پیمانه سس هویسین
کیسهپزی که مدتی است همهگیر شده است به روشی از پخت گفته میشود که در آن انواع پروتئین مانند گوشت مرغ و گوساله و ماهی در یک کیسه زیپ کیپ گذاشته شده و در آبی که دمای آن ثابت حفظ شده است قرار داده میشود تا بپزد. ثبات دمای مایع باعث میشود که دمای گوشت بیشتر از چیزی که تعیین شده است بالاتر نرود و در نتیجه گوشت بیشازحد نمیپزد. (ویدیوی جزئیات بیشتر در مورد این روش را در ویدیو تابناک ببینید) در این ویدیو با استفاده از ابزارهای ساده در ابتدا یک دستگاه ساده کیسه پزی درست میشود و سپس یک برگر با ادویهها و سسهای آسیایی پخته میشود.