ته چین؛

طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه

کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
تعداد بازدید : 4633
کد خبر: ۹۴۱۴۳۸
|
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 05 December 2019
|
12915 بازدید
بازدید 12915
«گوش فیل / Gosh-e Fil» یکی از انواع شیرینی‌های سنتی رایج در بستر تاریخی ایران بزرگ است. گوش‌فیل به خصوص در ماه رمضان در کنار زولبیا و بامیه سرو می‌شود و البته برخی اوقات نیز به صورت مجزا عرضه می‌شود. اکنون پس از تهیه زولبیا و بامیه، طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه که این سه نوع شیرینی را پس از سرخ کردن در روغن در آن می‌غلطانند، در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط