۵ دانشگاه صنعتی پرچمدار دیپلماسی علمی

کد خبر: ۹۴۱۶۷۱
|
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳ 04 December 2019
|
4103 بازدید

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به برنامه ۵ دانشگاه صنعتی کشور برای ورود به پروژه های بزرگ بین المللی علمی از تلاش برای جذب دانشجوی فنی و مهندسی از خارج خبر داد.

به گزارش مهر، سید مهدی ابطحی در تشریح جزییات تشکیل شبکه دانشگاه های صنعتی کشور اظهار داشت: ۵ دانشگاه صنعتی کشور از جمله دانشگاه امیرکبیر، شریف، دانشگاه علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی و صنعتی اصفهان به لحاظ دارا بودن هیات علمی، تعداد دانشجو، گرنت های خارجی که می توانند جذب کنند و همچنین سطح پژوهش های کاربردی دارای ظرفیت های خوبی هستند که تجمیع این ظرفیت ها منجر به اتفاقات خوبی در سطح بین المللی خواهد شد.

ورود به پروژه های بزرگ علمی بین المللی

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: در دنیا هم مرسوم است که دانشگاه های مختلف در گروه های ۵، ۷ یا ۹ نفره با یکدیگر اتحادیه ای را ایجاد می کنند و در آن ظرفیت هایشان را به صورت مشترک بیان می کنند. این تشریک مساعی میان دانشگاه ها هم در جذب دانشجوی خارجی و نیز ورود به پروژه های بزرگ بین المللی کمک خواهد کرد.

ابطحی ادامه داد: هر کدام از این ۵ دانشگاه نقطه اتصال با کشورهایی از دنیا هستند به طور مثال دانشگاه صنعتی اصفهان نقطه ارتباط دانشگاه های کشور با سوییس، دانشگاه صنعتی شریف با چین و دانشگاه علم و صنعت ایران با آلمان است.

وی در ادامه با مهم دانستن تعاملات بین المللی این ۵ دانشگاه، گفت: در قالب ایجاد این شبکه، دانشگاه های صنعتی می توانند در پروژه های بزرگ بین المللی حضور یافته و در دریافت فاندها یا حمایت های بین المللی و همکاری با دانشگاه های کشورهای پیشرفته موثر واقع شوند.

تلاش برای جذب دانشجوی فنی مهندسی از خارج

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه دانشگاه های صنعتی کشور می توانند پرچمدار دیپلماسی علمی شوند، خاطرنشان کرد: جذب دانشجوی فنی و مهندسی و انتقال فناوری از خارج به داخل کشور از دیگر مواردی است که دانشگاه های صنعتی می توانند در قالب این شبکه به آن ورود کنند.

تدوین آیین نامه ها و مقررات جدید در دانشگاه های صنعتی

ابطحی در ادامه تصریح کرد: همچنین این ۵ دانشگاه می توانند آیین نامه ها و مقرراتی که دانشگاه های صنعتی کشور با آن سر و کار دارند را متناسب با وضعیت این دانشگاه ها تدوین کنند.

تحول در فعالیت بین المللی دانشگاه های صنعتی

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن اشاره به اینکه با تشکیل این شبکه به دنبال تحول در فعالیت بین المللی دانشگاه های صنعتی هستیم، افزود: البته همکاری های بین المللی معمولا در حوزه آموزش بوده اما قرار است به حوزه فناوری نیز ورود کنیم و به نظر می رسد اقدامات خوبی در این راستا انجام خواهد شد.

به گزارش مهر، روز گذشته خبری مبنی بر ایجاد شبکه دانشگاه های صنعتی کشور منتشر شد که بر مبنای آن تعدادی از دانشگاه‌های صنعتی با هدف افزایش سطح تعامل و همکاری و ایفای نقش موثرتر در توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی مبتکر ایجاد شبکه دانشگاه‌های صنعتی کشور شده اند.

از جمله اهداف این شبکه که دانشگاه‌های عضو باید آن‌ها را دنبال کنند می‌توان به تبیین طرح‌های تحقیقاتی و فناوری‌های مشترک بین‌المللی، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی و علمی بین‌المللی بر اساس اولویت‌های تحقیقاتی و فناوری دانشگاه‌های عضو و از طریق تشکیل گروه‌های پیشتاز در هر مورد، بهره‌مندی از امکانات اعضا و … اشاره کرد.

تاکید وزیر علوم بر ورود سایر دانشگاه های صنعتی به شبکه

وزیر علوم نیز در نشست روسای دانشگاه های صنعتی مبتکر این طرح با تأکید بر لزوم ورود دیگر دانشگاه‌های صنعتی کشور به چنین طرح‌هایی اظهار داشت: باید ورود به این شبکه دانشگاهی مبتنی بر شاخص‌ها و معیارهای دقیق و مشخصی باشد تا دیگر دانشگاه‌های صنعتی کشور نیز با کسب این شاخص‌ها، تلاش کنند وارد این شبکه‌های دانشگاهی شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟