با استعفای «پیوندی» موافقت شد؛

بازار داغ حدس و گمان رئیس بعدی جمعیت هلال احمر و چند سوال مهم

ساعتی پیش، اولین جلسه شورای عالی هلال احمر پس از استعفا و بازداشت رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان برگزار شد و به رغم آنکه پیوندی استعفایش را تقدیم رئیس جمهور کرده بود، با رای اکثریت شورا با این استعفا موافقت شد!
کد خبر: ۹۴۲۸۹۴
|
۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۴ 10 December 2019
|
11177 بازدید
|
۳
تابناک اجتماعیآیا با استعفای پیوندی از ریاست جمعیت هلال احمر کشورمان موافقت خواهد شد؟ اگر پاسخ مثبت باشد، در آن صورت سکان هدایت این نهاد به دست چه کسی سپرده خواهد شد؟

به گزارش «تابناک»؛ این‌ها سوالاتی هستند که طی روز‌های اخیر بارها مطرح شده و بسیاری با سلایق خود بدان پاسخ داده اند؛ بازار داغ گمانه زنی جانشینی پیوندی، در حالی که هنوز مشخص نبود آیا با استعفای او موافقت خواهد شد یا خیر؟

اهمیت این سوال زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم ساعاتی پس از رسانه‌ای شدن خبر استعفای پیوندی، خبر بازداشت وی روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت تا مشخص شود، جمعیت هلال احمر کشورمان در حال حاضر نه رئیس دارد و نه سرپرست.


با استعفای پیوندی موافقت شد


ساعتی پیش، اولین جلسه شورای عالی هلال احمر پس از استعفا و بازداشت رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان برگزار شد و به رغم آنکه پیوندی استعفایش را تقدیم رئیس جمهور کرده بود، با رای اکثریت شورا با این استعفا موافقت شد!

آن گونه که عصرخبر روایت کرده، در ادامه نشست امروز شورای عالی هلال احمر مقرر شد که اوایل هفته آتی نشست دیگری برگزار شده و گزینه‌های جایگزینی پیوندی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تعیین شوند.


شورای عالی در تخلفات هم نقش دارد؟!


همان گونه که یادآوری شد، استعفای پیوندی از سمتش، نه خطاب به شورای عالی هلال احمر و تقدیمی به ایشان، که خطاب به رئیس جمهور نوشته شده بود؛ استعفایی که موافقت شورای عالی هلال احمر با آن نشان می‌دهد، به مرجع نادرستی تقدیم شده بود.

البته این گزاره به رغم آنکه درست به نظر می‌رسد، حاوی اشکالی مهم است؛ اینکه وظیفه شورای عالی چیست؟ انتخاب و موافقت با استعفای فرد منتخب یا فراتر از آن، نظارت بر عملکرد منتخبان و کل جمعیت؟ سوالی که با توجه به بازداشت پیوندی به دلیل تخلفات، پاسخش قابل تامل به نظر می‌رسد.


صف گزینه‌های جانشینی، صف خدمت است؟!


اما از این موارد که بگذریم، نیم نگاهی به فهرست بلند بالای جانشینان احتمالی پیوندی، یعنی گزینه‌های ریاست جمعیت هلال احمر ایران، نشان می‌دهد که سوابق بسیاری از این افراد هیچ سنخیتی با هلال احمر و ماموریت هایش ندارد و به تعبیر دیگر، بسیار نامربوط است.

موضوعی که مجابمان می‌کند ریاست جمعیت هلال احمر کشورمان، نه یک پست معمولی در نهادی امدادی و کمک رسانی و از همه مهم تر، داوطلبانه و در راستای کمک به هم نوعان، که ورای اینهاست؛ اهمیتی که البته بیان نمی‌شود و نامکشوف مانده است!

آیا خلأ قانونی نداریم؟!

سوال آخر هم اینکه آیا قرار گرفتن در زمره کاندیدا‌های جانشینی رئیس جمعیت، نیازمند طی کردن مراحلی، مثلا عضویت یکی دو دهه‌ای در جمعیت است؟ نیازمند تجربه حضور در پست‌های بالای مدیریتی در جمعیت یا دریافت تاییدیه مراجع ذی صلاح چطور؟

این پرسش‌ها از این روی مطرح می‌شوند که در اساسنامه جمعیت هلال احمر، معرفی رئیس جمعیت بی هیچ قید و بندی به شورای عالی جمعیت سپرده شده است؛ موضوعی که موجب شده طیف وسیعی ردای ریاست جمعیت را به تن خود اندازه ببینند و افراد مشهورتر و ذی نفوذتر، شانس بالاتری برای تحقق رویایشان داشته باشند!
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Canada
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
وقتي با رانت دكتر بشي و با رانت در اتريش تخصص بگيري و با رانت رييس هلال احمر بشوي از اين بهتر نميشود دانه درشت ها هم فراموش نشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
یکی مثل قبلی

غیر از این نبوده تابحال .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
ببینید فساد در یک بنیاد امدادی و کمکیار مردم در بحرانها که خیلی از مردم عادی به عنوان داوطلب در آن حضور دارند و رایگان در حال خدمت هستند نشانه چیست؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات