سوال و جواب صریح سخنگوی دولت و دانشجویان

کد خبر: ۹۴۳۰۸۸
|
۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲ 10 December 2019
|
8460 بازدید
سخنگوی دولت خطاب به دانشجویان گفت:امروز شما هرچه خواستید علیه دولت گفتید، ولی آیا سال ۸۴ یا ۸۵ این جرات وجود داشت که شما چنین نقد‌هایی علیه دولت داشته باشید؟

به گزارش ایسنا، علی ربیعی طی سخنانی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در واکنش به شعار‌های دانشجویان علیه دولت اظهار کرد: متاسفانه چندی است که برخی تریبون‌ها فقط عادت به گفت- گفت: را پیشه کردند، اما من می‌خواهم که رویه این نباشد و ما گفت و شنود را تجربه کنیم، بنابراین اگر کسی میخواهد بازهم شعار دهد ایرادی ندارد.

وی افزود: ۱۶ آذر نماد آرمان گرایی است که شهدای سه گانه آن روز برای ما به یادگار گذاشتند. عدالت‌خواهی و آزادی خواهی از سال‌های ابتدای سده اخیر در میان مردم ما وجود داشته است و ما و پدرانمان آن را تجربه کرده ایم.

سخنگوی دولت گفت: من اولین بار که به دانشگاه صنعتی شریف آمدم کارگر بودم و برای تحصنی که آنجا انجام شده بود به این دانشگاه آمدم و بنی صدر سخنرانی می‌کرد. من در هجده سالگی از خانه فرار کردم چرا که ساواک به دنبال برادرم آمده بود و بعد هم در دوران ابتدای انقلاب ایده اطلاعات بسیج از من بود و با آقای نقدی در این زمینه کار می‌کردیم.

ربیعی افزود: امروز شما هرچه خواستید علیه دولت گفتید، ولی آیا سال ۸۴ یا ۸۵ این جرات وجود داشت که شما چنین نقد‌هایی علیه دولت داشته باشید؟ این زمینه برای کسانی که به دولت وقت انتقاد داشتند وجود داشت؟ شما گفتید دولت هیچ کاری نکرده، حداقل این کار را کرده که نماینده اش اینجا بشیند و نقد شما را بشنود این درست است و باید هم دولت نقد شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه نمی‌توانم آنچنان که دلم می‌خواهد بحثم را پیش ببرم، اظهار کرد: من همه وجودم در نظام بوده و از همین ماجرای بنزین هم باید بگویم که بنزین که این موضوع اثر پروانه‌ای بود.

ربیعی تاکید کرد: من در مقاله‌ای اشاره کردم که در سال ۹۸ باید بیاندیشیم که آن سال فقط یک سال نیست، بلکه آینده جامعه در آن است. پس از وقایع تلخ اخیر نوشتم که اگر فاصله میان ۷۸ تا ۸۸، ده سال بود و فاصله ۸۸ تا ۹۶، ۸ سال بود فاصله اتفاق بعدی کم‌تر خواهد شد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه اگر اتفاقاتی که در کشور ما افتاد در آمریکا و کشور‌های اسکاندیناوی رخ می‌داد، بحران اجتماعی شکل می‌گرفت، تاکید کرد: بیماری ۶۰ ساله اقتصاد و تسلط رسانه‌هایی که آمریکا و اروپا آن را اداره می‌کنند می‌طلبد ما نیاز به یک تدبیر گسترده داشته باشیم.

وی تأکید کرد: من حاضرم بازهم در دانشگاه حضور داشته باشم و به سخنان پاسخ دهم. می‌گویند چرا تورم ایجاد شده است؟ مگر قبل از این ما تورم ۷ درصدی تجربه نکردیم؟ ما رشد اقتصادی دوازده درصدی نداشتیم؟ ما قدرت خرید بازنشستگان را در چند سال دولت اول مان بالا بردیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: حالا اینکه شما بگویید نه چنین چیزی را تجربه نکردیم یک حرف غیر علمی است. ما اگر بخواهیم هشت درصد رشد کنیم باید سالی هزاران میلیارد دلار پول داشته باشیم، آیا چنین پولی در کشور داریم؟ نمی‌توان که انتظارات بالا داشت!: ربیعی ادامه داد: توسعه اقتصادی باید با توسعه سیاسی و اجتماعی پیش رود، اما آیا این سه متوازن پیش رفتند؟ توسعه سیاسی عقب ماند و توسعه اجتماعی هم کمی بعد جا ماند. متوسط رشد کشور در ۳۰ سال گذشته زیر ۳ درصد بوده است. ما چقدر امکان فعالیت به احزاب و سمن‌های محیط زیستی دادیم. این مربوط به چند سال اخیر هم نیست از یک ساختار فکری می‌آید که تقصیر این دولت و آن دولت هم نیست.

وی تأکید کرد: من نمیخواهم بگویم تقصیر قبلی بوده نه ما. من از این برخورد که اخیراً مد هم شده است که هرکس مشکلات را گردن دیگری می‌اندازد بدم می‌آید و با آن مشکل دارم. این موضوع تنها به دولت فعلی و قبلی و قبل آن مربوط نمی‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟