فرصت‌های کریدور شمال و جنوب برای ایران و ازبکستان از زبان وزیر صمت

کد خبر: ۹۴۳۴۴۳
|
۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۶ 11 December 2019
|
3594 بازدید

وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در دیدار با وزیر سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی ازبکستان گفت: در صورت فعال سازی ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی کریدور شمال به جنوب و اتصال مبادلات تجاری کشورهای شمال ایران به کشورهای جنوب خلیج فارس و شمال آفریقا، فرصت‌های جدیدی برای توسعه همکاری های تجاری میان این کشورها فراهم می‌شود.

«رضا رحمانی» دراین دیدار که در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار شد،‌ افزود: ایران آمادگی کاملی دارد تا مسیر ترانزیتی اعم از راه آهن، جاده ای و بنادر را جهت انتقال کالاهای این کشورها به ویژه کشور ازبکستان را بدون هیچ گونه محدودیتی فراهم کند.

وی ادامه داد: ظرفیت بی‌نظیری برای توسعه همکاری ها وجود دارد و ما امیدواریم سیزدهمین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و ازبکستان نقطه عطفی برای توسعه همکاری های دو طرف شود.

رحمانی با اشاره به حضور و همراهی تعدادی از مدیران اجرایی و موثر حوزه اقتصادی کشورمان در این سفر، اضافه کرد: برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز ایران آماده همکاری با کشور ازبکستان هستیم.

وزیر صمت تصریح کرد: برای افزایش همکاری‌های اقتصادی کشور ازبکستان مسیر همواری وجود دارد و با تسهیل شرایط، ظرفیت های توسعه همکاری دو طرف را می‌توانیم هر چه سریعتر فعال کنیم.

رحمانی گفت: با توجه به جمع‌بندی های انجام شده برای افزایش مبادلات تجاری ایران و ازبکستان از سوی هیات های تجاری حاضر در این سفر، در صورت امضای توافقنامه تجارت ترجیحی میان دو کشور، شرایط برای افزایش همکاری‌ها بیش از پیش فراهم می‌شود.

وی افزود: درصدد هستیم خط پروازی مستقیم بین ایران و ازبکستان به صورت دائمی دایر شود و همچنین در خصوص تبادلات مالی راهکارهای موجود از جمله استفاده از ارز ملی دو کشور را به کار ببندیم.

وزیر صنعت،‌معدن و تجارت کشورمان عصر امروز(چهارشنبه)‌در راس هیاتی اقتصادی وارد تاشکند پایتخت کشور ازبکستان شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟