جزئیات درگیری دسته‌جمعی و قتل در آذربایجان‌شرقی

فرمانده انتظامی شهرستان اهر از وقوع نزاع دسته جمعی و قتل یک نفر با اسلحه شکاری در هوراند خبر داد و گفت: با تلاش ماموران انتظامی قاتل در کم‌ترین زمان دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.
کد خبر: ۹۴۵۹۵۳
|
۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۵ 23 December 2019
|
15599 بازدید
سرهنگ قدرت آقاپور در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرفوک (مرکز فرماندهی و کنترل) مبنی بر درگیری دسته جمعی در یکی از روستا‌های هوراند، ماموران انتظامی به محل نزاع، اعزام شدند.

وی در خصوص علت نزاع، افزود: به دلیل ورود احشام به زمین‌های شخصی در یکی از روستا‌های هوراند، دو خانواده با هم درگیر شده و به خاطر استفاده از اسلحه شکاری و ضربات قمه، یک نفر به قتل رسیده و ۱۱ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

وی با بیان این‌که مصدومان جهت مداوا به بیمارستان اهر منتقل شدند، افزود: به علت شدت درگیری، فرمانده انتظامی و نیرو‌های انتظامی از شهرستان اهر نیز در محل حاضر شده و قاتل اصلی در کمترین زمان دستگیر شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، فرمانده انتظامی شهرستان اهر در خاتمه افزود: فرد دستگیر شده، به مراجع قضایی تحویل داده شد.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟