عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: هدف از ارایه رمز دوم پویا صیانت از داراییهای مشتریان بانکی در مقابل فعالیتهای کلاهبردارانه است.
شهاب نادری در گفتگو با ایبِنا با اشاره به اقدام قابل تقدیر شبکه بانکی در راستای افزایش امنیت مشتریان در استفاده از امکانات کارت های بانکی تحت عنوان رمز دوم پویا، گفت: انجام چنین اقداماتی می تواند امنیت افراد را در فضای وب افزایش داده و به این ترتیب حجم کلاهبرداری ها در این حوزه را به شدت کاهش می دهد.
نماینده مردم پاوه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در نظر گرفتن سازوکار برقراری رمز دوم پویا نشان از هوشمندی شبکه بانکی برای مقابله با روش های جدید کلاهبرداری های اینترنتی بوده است، افزود: خوشبختانه راهکارهای مقابله ای با چنین تقلب هایی در شبکه بانکی بسیار به روز در نظر گرفته می شود، از اینرو نگرانی ها در این حوزه روز به روز در حال کاهش است.
وی با تاکید بر اینکه فیشینگ یکی از انواع کلاهبرداریهای الکترونیکی در بستر فضای مجازی و اینترنت است که با وجود مقابله گسترده با این پدیده، بر اساس آمارها همچنان به صورت گسترده قربانی میگیرد، تصریح کرد: این نوع کلاهبرداری توانسته تا مشکلات گستردهای در حوزه پرداخت الکترونیک ایجاد کند، این پدیده از تکنیکهای مهندسی اجتماعی به منظور فریب کاربر استفاده می کند، از اینرو با فعال شدن رمز دوم پویا هر ۶۰ ثانیه یک بار رمز جدیدی در اختیار فرد قرار می گیرد و این خود احتمال تخلف را کاهش می دهد.
نادری با بیان اینکه خوشبختانه دریافت رمز دوم پویا بدون هیچ هزینه در اختیار مشتریان شبکه بانکی قرار می گیرد، گفت: ارایه این نوع رمز و حتی آموزش استفاده از آن به مردم از سوی شبکه بانکی نشان از دغدغه مداری فعالان این حوزه است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه هدف از ارایه رمز دوم پویا صیانت از داراییهای مشتریان بانکی در مقابل فعالیتهای کلاهبردارانه است، افزود: پیش بینی شده در صورت بروز کلاهبرداری اینترنتی بانک تضمین کننده و مسئول بازپرداخت اعتبار به مشتریان باشد که این خود نگرانی مردم از احتمال بروز تخلفات از بین می برد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ارایه رمز دوم پویا به مردم و اقداماتی از این دست نشان از تلاش شبکه بانکی برای رسیدن به استانداردهای جهانی است.