ته چین؛

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

کد خبر: ۹۴۹۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 06 January 2020
تعداد بازدید : 55006
کد خبر: ۹۴۹۱۶۷
|
۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 06 January 2020
|
60944 بازدید
|
۲
بازدید 60944
۲
«باقالی پلو» یا «باقالاپلو» یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها تهیه و سرو می‌شود. پیش از این طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه که غذای گرانقیمت و محبوبی است را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۷
ماهیچمون کجا بود آخه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
خیلی مفید بود خیلی واضح اموزش دادن دستشون درد نکنه