ته چین؛

دستور پخت آلبالو پلو

کد خبر: ۹۴۹۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 07 January 2020
تعداد بازدید : 13855
کد خبر: ۹۴۹۴۷۵
|
۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 07 January 2020
|
16705 بازدید
بازدید 16705
«آلبالو پلو» یکی از پلوهای ایرانی است که بیشتر در جشن‌ها و مراسم‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه این پلو شیرین و پرطرفدار را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.