به گزارش تابناک به نقل از فوربس ، با توجه به افزایش تنش های تجاری، مساله چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و نگرانی از وقوع رکود، بازار ارز در سال ۲۰۱۹ دستخوش تغییرات زیادی شد.
بررسی های صورت گرفته توسط ویژوال کپیتالیست نشان میدهد که در سال گذشته بسیاری از بازارها در موقعیت سودآورتری از بازار ارز قرار داشته اند: قیت نفت خام " وست تگزاس اینترمدیت" ۳۴.۱ درصد نسبت به سال ۲۰۱۸ افزایش قیمت داشته است. قیمت ملک در آمریکا نیز طی یک سال اخیر به طور متوسط ۲۸.۹ درصد افزایش یافت و سرمایه گذاری در طلا نیز سود ۱۷.۴ درصدی را عاید سرمایه گذاران کرد.
بازار ارز
از سوی دیگر در حوزه بازار ارز به دلیل نوسانات محدود ارزها، سرمایه گذاری در این بازار به مانند سال ۲۰۱۸ از جذابیت بالایی برخوردار نبود. طی سال ۲۰۱۹، ارزش دلار کانادا ۵.۰۸ درصد تقویت شد که بیشترین افزایش در بین ارزهای معتبر جهانی محسوب میشود. پس از دلار کانادا، پزوی مکزیک با سوداوری ۳.۸۹ درصدی و پوند انگلیس با سودآوری ۳.۸۷ درصدی در رده های بعدی قرار دارند.
زیان خریداران یورو
یورو در سال گذشته سال بسیار بدی را تجربه کرد و ریسک های ایجاد شده ناشی از چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، کاهش رشد اقتصادی آلمان و فرانسه، بحران بدهی در ایتالیا و نگرانی از وقوع جنگ تجاری بین اروپا و آمریکا باعث شد تا یورو با ریزش ۲.۱۶ درصدی، زیان ده ترین ارز مهم جهانی در سال ۲۰۱۹ لقب گیرد. پس از یورو نیز روپیه هند با ریزش ۲.۰۳ درصدی و یوان چین با ریزش ۱.۴۷ درصدی، دیگر ارزهای ناموفق سال گذشته لقب گرفتند.
ثبات نسبی دلار
دلار در سال ۲۰۱۹ رفت و برگشت زیادیرا تجربه کرد اما در نهایت شاخص دلار نسبت به سطحی که در سال ۲۰۱۸ قرار داشت تغییر چندانی پیدا نکرد. در سال ۲۰۱۹ ارزش دلار در برابر دیگر ارزهای مهم تنها ۰.۳۴ درصد افزایش یافته است. این رقم برای ین ژاپن ۰.۸۷ درصد و برای فرانک سوئیس ۱.۴۴ درصد اندازه گیری شده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.