ته چین؛

طرز تهیه نان برنجی

کد خبر: ۹۵۲۸۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 January 2020
تعداد بازدید : 11830
کد خبر: ۹۵۲۸۰۲
|
۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 20 January 2020
|
20358 بازدید
|
۳
بازدید 20358
۳
نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهر کرمانشاه ، قزوین و چند شهر دیگر ایران است. در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان می‌توان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد. طرز تهیه شیرینی نان برنجی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
یاشاسین آذر بایجان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
خیلی خیلی زشته این عملتون هروقت خواستم یه چیزی بگم زیرش یاشاسآذربایجان
فرشته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
خیلی خوب بود ممنون